Ce vedete s-au înscris în sezonul 2 Exatlon

De: Cristiana Trifu / 31.07.2018, 15:16
Ce vedete s-au înscris în sezonul 2 Exatlon
Sezonul 1 Exatlon s-a bucurat de un succes uriaş, iar show-ul urmărit de milioane de români este asteptat cu al doilea sezon.

 Pentru seAnda Adam i-a predat stafeta sotului, asa cum a anuntat inca din luna mai.

„Sper sa nu ma vada multa lume”, a spus Sorin Andrei, sotul Andei Adam.  El este increzator in sansele lui: „Cred ca as putea face si imposibilul”.zonul cu numărul 2 s-au înscris sute de persoane, de la oameni simpli, până la vedete.

Cantareata Mellina s-a prezentat si ea la preselectiile pentru sezonul al doilea de Exatlon. „Am facut dansuri de performanta, apoi m-am apucat de cantat. Merg des la sala. Am grija sa fiu in forma maxima tot timpul si fac tenis. Este ceva fantastic tenisul. As vrea sa castig marele premiu. Nu stiu daca as putea face ca si Vladmir Draghia, sa il donez tot, dar, cu siguranta, as dona o buna parte pentru scoala de muzica pe care o am, pentru a-i ajuta pe micutii fara posibilitati materiale”, a spus Mellina.

Fosta campioana mondiala la juniori la gimnastica aerobica, Delia Lacataru, a venit si ea la preselectii. „Sunt pregatita pentru orice. Vreau sa ajung la Exatlon pentru experienta. Fizic, nu cred ca ar putea sa imi puna mari probleme, sunt obisnuita cu efortul”, a spus aceasta.