Ce vedete se pregatesc sa devina mame in 2012?

Apropo.ro / 05.01.2012, 17:30
Vedete din Romania, dar si de peste hotare, asteapta momentul in care isi vor vedea pentru prima data copilul. Afla ce vedete se pregatesc sa nasca in 2012.

Giulia Anghelescu, Analia Selis, Beyonce sau Hillary Duff sunt doar cateva dintre viitoarele mamici ce vor naste in acest an.

Giulia

Giulia Anghelescu

Insarcinata in sase luni, Giulia Anghelescu va aduce pe lume la inceputul lunii aprilie o fetita. Ea impreuna cu iubitul ei Vlad, fratele lui Serban Huidu, au gasit deja si un nume potrivit pentru micuta – Sabina, care este de altfel si numele mamei lui Vlad. De cand este insarcinata, Giulia are o pofta nebuna de fructe printre care strecoara si cate o amandina.

Analia Selis

Analia Selis

In urma cu 2 ani, Analia Selis a trecut prin momente grele odata cu pierderea unei sarcini. In luna ianuarie a anului trecut, frumoasa de origine argentiniana a adus pe lume o fetita, Noa, iar acum Analia este insarcinata in sase luni cu cel de-al doilea copil. Nasterea este programata pentru luna aprilie.

Silvia Ionita

Silvia Ionita

Prezentatoarea stirilor Kanal D a intrat in ultimul trimestru de sarcina, iar pregatirile legate de nastere sunt in toi. Silvia urmeaza sa aduca pe lume o fetita. Silvia Ionita a tinut in mare secret faptul ca este gravida, ea anuntandu-si colegi chiar de ziua ei, cand era insarcinata in 6 luni.

Citeste mai multe detalii despre ce alte vedete vor deveni mame in 2012, pe protvmagazin.ro