Ce verb este interzis pe Facebook

Apropo.ro / 03.10.2011, 09:50
Ce verb este interzis pe Facebook
Facebook va trece in curand prin schimbari majore de "look", iar Mark Zuckerberg se gandeste sa adauge optiunea "dislike".

Utilizatorii de Facebook nu vor avea prea curand ocazia sa apese butonul „Dislike”, asta desi Mark Zuckerberg le promisese libertate totala creatorilor de aplicatii pentru cea mai mare retea de socializare din lume, scrie Huffington Post.

Una dintre marile schimbari anuntate de Zuckerberg, saptamana trecuta, la conferinta dezvoltatorilor Facebook, era ca utilizatorii vor putea sa-si exprime activitatea pe reteaua de socializare prin orice verb, nu doar prin „like”.

Facebook va avea buton pentru „dislike”?

Totusi, daca dezvoltatorii de aplicatii incearca sa introduca un buton de „dislike”, le apare un mesaj de eroare: „cuvant blocat”.

Utilizatorii de Facebook cer de multa vreme un buton de „dislike” pe site, practic de cand a aparut si butonul de „like” (in februarie 2009). De altfel, pagina „Dislike Button” de pe Facebook numara peste 3,3 milioane de fani.

Intr-un interviu din iulie 2010, Zuckerberg spunea ca „se va gandi serios” la adaugarea unui astfel de buton. „Dupa 15 luni de gandire, ne-a sfasiat visul utopic de a da dislike”, comenteaza ironic Huffington Post.