Ce vor să audă femeile: 12 sfaturi ca să o agăți

De: Gabriela Voicu / 17.01.2013, 11:30
Ce vor să audă femeile: 12 sfaturi ca să o agăți
Mulți bărbați o dau în bară când vine vorba de comunicarea cu sexul opus și devin neatractivi pentru femei. Iată câteva sfaturi pentru a schimba acest lucru!

Mulți baărbați o dau în bară când vine vorba de comunicarea cu sexul opus și de aceea mulți dintre ei nu reușesc să devină atractivi pentru femei. Iată 15 sfaturi pentru a trece cu bine prin etapa comunicării dintre sexe, astfel încât să te apropii de femeia pe care o placi:

1. Abordează topicuri emoționante, de tipul „amintiri din copilărie”, „planuri de viitor”, „pasiunile tale” etc. Conversațiile de acest gen te „conectează” la latura ei afectivă.

2. Femeile sunt atrase de tipi care le pot domina. Încearcă să preiei controlul într-o conversație, astfel încât tu să decizi cum va decurge discuția.

3. Nu ignora semnalele nonverbale pe care ea și le transmite. Nu sta prea aproape de ea în timpul conversației pentru că riști să o scuipi când vorbești sau să o faci să se simta stânjenită. Dacă va dori apropierea de tine, ea îți va transmite acest lucru subtil.

4. „Fun, nu funny” trebuie să fie motto-ul tău. Femeile sunt atrase de bărbați care le fac să se simtă bine, nu de „bufoni”. Nu insista să faci tot felul de glume, ci ai grijă ca dialogul să fie plăcut.

5. Tachineaz-o ușor, astfel încât să deschizi calea spre flirt. Joaca cu cuvintele nu poate avea decât rezultate bune dacă începi în momentul potrivit.

6. Condu discuția astfel încât să abordezi teme delicate și nu ezita să o complimentezi.

Sfatul lui Bob Marley

7. Nu îi face complimente legate de aspectul fizic și evită să îi faci prea multe complimente în general. Femeile nu sunt atrase de bărbati care par umili. Dacă o copleșești cu cuvinte frumoase va crede că faci asta doar pentru a o impresiona și își va pierde interesul.

8. Daca vrei să vorbești cu o femeie fără a fi plictisitor evită întrebările tip „interviu” și exprima-ți opiniile vizavi de subiectele din conversație.

9. Formularea întrebărilor este la fel de importantă. În loc de „unde ai copilărit?” spune „nu pari a fi din zonă”. În felul acesta îi dai de înțeles că observi anumite detalii la ea și poate aprecia acest lucru.

10. Nu încerca să te ascunzi sau să eviți să vorbești despre lucrurile care îți plac.

11. Discută în așa fel încât ea să înțeleagă că o vezi ca pe o potențială parteneră, nu ca pe o persoană cu care vrei să fii doar prieten.

12. Nu încerca să o săruți la prima întâlnire, comportă-te ca și când nu ești ușor de impresionat.