Ce zodie esti si cum esti la pat

Redacția / 13.04.2008, 08:00
Ce zodie esti si cum esti la pat
Compatibilitatea sexuala este unul din motivele pentru care iti place cum decurge relatia cu el. Stie cum sa iti ofere placere sau...

Compatibilitatea sexuala este unul din motivele pentru care iti place cum decurge relatia cu el. Stie cum sa iti ofere placere sau cum sa te faca geloasa, pentru ca mai apoi sa sara iar pe tine. Este un caz, insa exista si latura negativa a lucrurilor, in care nu va potriviti la pat, orice ati face. Daca nu exista acea scanteie acolo, nu exista acea pasiune si daruire cu care faci sex, inseamna ca trebuie sa cauti in alta parte.

Nu este o regula sa te potrivesti cu toate zodiile. Fiecare zodie are caracteristicile ei, defectele si calitatile ei, dar si persoana in cauza isi poate pune amprenta personalitatii sale asupra ta. Incercam impreuna sa vedem cam pe la cine sa te opresti?

Berbecul este tipul rece, distant cel putin intr-o prima faza. Cand stie pe ce teren se afla, isi arata partea care domina, partea inflacarata, impulsiva, fanteziile sexuale. Ii place sa preia controlul. Actul sexual nu are loc doar in clasicul pat, ci oriunde se aprinde flacara pasiunii. Le place sa incite si sa excite. Se intelege bine in pat cu gemenii, leul, sagetator, varsator.

Taurul este un senzual. Romantici prin definitie, adora cinele romantice alaturi de partener, mese care, deseori, se termina cu desert: sex. De cele mai multe ori taurul este cel care alege partenerul erotic. Punct forte: adora sa faca dragoste. Se intelege bine in pat cu racul, fecioara, capricornul si cu pestii.

Gemenii sunt persoane foarte exigente cand vine vorba de partener. Sunt persoane de viata, sociabile. Geamanul isi va da arama pe fata cand veti ajunge in pat. Ca si Berbecul, ii plac fanteziile sexuale puse in practica. Este, deci, un tip dezinhibat in pat. Se intelege bine cu berbecii, leii, balanta, varsatorii.

Racii sunt sentimentali innascuti. Apetitul lor sexual este bine dezvoltat, intuieste dorintele partenerului. Imaginatia bogata ii ajuta sa nu cunoasca monotonia. Sunt tandri, plini de dragoste si provocatori. Se inteleg bine cu taurii, fecioara, scorpionul, pestii.

Leilor le plac relatiile de lunga durata. Este inzestrat cu puternice dorinte sexuale. Ii place sa fie admirat. Are initiativa si ii place sa daruiasca, daca si el primeste ceva in schimb. Se intelege cu berbecul, gemenii, balanta, sagetatorii.

Fecioara este plina de imaginatie erotica. Daca iti par timizi la prima intalnire, in dormitor situatia ia o intorsatura de 180 de grade. Ii place sa-i ghicesti gandurile si fanteziile sexuale. Daca se va simti sigur pe tine in relatie, vei avea numai de castigat. Se intelege bine cu taurii, racii, scorpionii, capricornii.

Balanta incurca esentele cuvintelor dragoste si sex. Este senzual si comod, este seducator, le place sa te aduca in acel punct in care nu le mai poti rezista. Nu-i vorbi de zonele erogene, ca le va gasi singur. Le place si sa domine si sa fie dominati. Se inteleg bine cu gemenii, leii, sagetatorii, varsatorii.

Scorpionii sunt cu adevarat sensibili, plini de erotism si irezistibili. Au puternice impulsuri sexuale, isi satisfac dorintele sexuale atunci cand simt ca este cazul, pun in practica fanteziile si ce este foarte bine, sunt inventivi in dormitor. Ce le place? Ce este interzis. Se intelege bine cu racul, fecioara, capricornul si pestii.

Sagetatorii prefera sexul in locul somnului. Le place sa domine, sa conduca partenerul in pat. Energici din fire, le place sa simta pulsul dragostei pana la epuizare, pentru ca la sfarsit sa adoarma bustean. Adora performantele sexuale pentru ca ii place sa faca acest lucru. Se potrivesc cu berbecii, leii, balanta si varsatorii.

Capricornii nu fac o mare pasiune pentru sex, insa il practica cu placere. Considera ca in viata exista si alte lucruri care merita atentie. Este un senzual, un protector, au un zid (de fatada) pe care daca stii sa il dai la o parte descoperi un lucru valoros. Capricornii sunt de regula mai lipsiti de fantezie sexuala, imaginatie. Asta nu inseamna ca sunt reci si foarte primitivi in pat, sunt doar putin mai clasici. De tine, ca si partener, depinde buna desfasurare si punctul de plecare spre satisfactie. Se inteleg bine cu taurii, fecioarele, scorpionii si pestii.

Varsatorii sunt persoane fara prejudecati. Nu le place sa faca sex doar ca este o nevoie de natura fizica. Au nevoie de jocuri stimulatoare in pat si accepta cu interes lucrurile noi in pat. Se inteleg bine cu berbecii, gemenii, balanta, sagatatorii.

Pestii au imaginatia bogata cand vine vorba de experimente noi in dormitor. Sunt firi romantice, le plac mangaierile si atingerile, senzualitatea si dragostea pe care o poti oferi. Sunt deschisi in pat si, important, nu pot face sex cu o persoana daca acea relatie un implica si sentimente. Se inteleg bine cu taurii, racii, scorpionii, capricornii.

Compatibilitatea sexuala erotica insa, mai depinde si de alti factori care tin de felul tau de a fi. Mai putem tine cont si de modul de adaptare pe care il avem atunci cand ne place o anumita persoana. Nu cred ca v-ati despartit de o persoana doar ca era incompatibila. Ce parere aveti?

Foto: psynews.org