Cea de-a doua Gală LIVE „X Factor” vine cu hit-uri. Concurenţii sunt încurajaţi de vedete la repetiţii

De: Cătălina Matei / 15.12.2016, 13:00
Cea de-a doua Gală LIVE „X Factor” vine cu hit-uri. Concurenţii sunt încurajaţi de vedete la repetiţii
După ce săptămâna trecută s-au făcut primele eliminări, vinerea aceasta „X Factor” continuă cu cea de-a doua Gală LIVE, în care hit-urile vor fi cuvântul de ordine. Fie că sunt piese foarte cunoscute în limba română sau engleză, melodiile pe care concurenţii rămaşi în show le pregătesc sunt cu siguranţă cunoscute de mulţi. Se anunţă aşadar o Gală cu multă muzică bună, apariţii spectaculoase pe scenă, dar şi emoţie la cele mai înalte cote, pentru că la finalul serii trei concurenţi vor părăsi emisiunea, iar telespectatorii Antena 1 vor afla şi care sunt finaliştii acestui sezon.

Horia Brenciu intră în această semifinală cu doi concurenţi – Loredana Anghelache şi Marcel Roşca, Delia cu trei – Raul Eregep, Emilian Nechifor şi Alex Mladin, iar Carla’s Dreams cu două fete – Olga Verbiţchi şi Izabela Simion, în vreme ce Ştefan Bănică a pierdut în ediţia trecută ambele grupuri. Vinerea aceasta, în prima parte a emisiunii, fiecare concurent va interpreta o piesă cunoscută în limba română, va putea fi votat prin SMS la 1313 cu prenumele său, iar la finalul acestei prime sesiuni de votare cel care adună cele mai puţine voturi pleacă acasă. În a doua parte a show-ului, cei rămaşi în cursă vor interpreta câte un hit în limba engleză şi, din nou, vor putea fi votaţi, urmând ca cel care adună cele mai puţine voturi să plece acasă, iar cei clasaţi pe penultimul şi antepenultimul loc să intre la duel. Aşa se face că la finalul serii trei concurenţi vor fi eliminaţi, iar telespectatorii şi cei din sală, alături de juraţi şi prezentatori, îi vor putea vedea pe cei care intră în marea finală de săptămâna viitoare.

Spectacolul „X Factor” va fi unul plin de culoare şi momente speciale, mai ales că vinerea aceasta pe scenă vor urca şi Delia şi Irina Rimeş. Concurenţii sunt de la o zi la alta parcă şi mai pregătiţi, muncesc tot mai mult, stau ore întregi la repetiţii, dar au parte şi de suprize. Mai multe vedete au venit deja la platou, la repetiţii, pentru a-i încuraja: aşa se face că Lora a vrut să-i transmită personal multe gânduri bune lui Emilian, Nicoleta Nucă are numai încurajări pentru Olga şi Izabela, Ruby pentru Loredana, Duckadam îl susţine pe Raul, pentru că a auzit că este microbist şi i-a adus şi un tricou cu autograf, Adi Sînă şi Daniel Buzdugan o susţin pe Izabela, iar Marcel a fost de-a dreptul copleşit când a primit un mesaj de încurajare de la băieţii din cunoscuta trupă englezească Blue. Cine va impresiona însă vinerea aceasta pe scena „X Factor” şi va merge mai departe rămâne de văzut în cea de-a doua Gală LIVE, de la 20.30, la Antena 1.