Cea mai bizară nuntă: O femeie se mărită cu UCIGAȘUL surorii ei

De: Gabriela Voicu, Marian Andrei / 21.12.2012, 16:15
O femeie din Argentina a decis să se mărite cu ucigașul surorii ei gemene, după doi ani de la moartea acesteia.

O argentiniancă, în vârstă de 22 de ani, se mărită astăzi cu omul care i-a ucis sora geamănă. Criminalul execută o pedeapsă de 13 ani.

Johana Casas, fotomodel în vârstă de 20 ani, a fost ucisă în august 2010, cu câteva zile înainte de ziua ei, dar circumstanțele crimei rămân necunoscute publicului larg, la doi ani de la producerea evenimentului, neclare, un al doilea suspect, prietenul de atunci al Johanei, fiind, la rândul lui, acuzat de crimă și așteptând procesul. Fata a fost împușcată de două ori, în orașul Pico Truncado.

Edith și Victor

Edith Casas, sora victimei, susține, însă că Victor Cingolani nu este adevăratul criminal. Cingolani și sora geamănă a lui Edith, Johana, au avut, de asemenea, o relație. Totuși, în momentul crimei, cei doi erau despărțiți.

Prietenii lui Edith o consideră pe aceasta trădătoare și doar doi dintre ei vor participa la ceremonie, iar mama fetei este îngrijorată că Cingolani o va ucide și pe ea. Tatăl celor două surori, Valentin Casas, susține că nu vrea să mai audă de fiica sa, Edith.

Johana Casas

Ucigașul a mărturisit presei argentiniene, citate de BBC, că avea o relație superficială cu Johana și că Edith era adevărata sa dragoste.

„Eu și Edith avem multe lucruri în comun, iar ea nu este geloasă”, a spus Cingolani reporterilor publicației Clarin. „Vorbim adesea despre Johana”, a adăugat acesta.

Edith Casas și Victor Cingolani se căsătoresc azi, la penitenciarul în care este închis bărbatul, în orașul Pico Truncado.