Cea mai ciudată metodă pentru a-ți exersa mușchii faciali

De: Gabriela Voicu / 23.09.2013, 16:30
Cea mai ciudată metodă pentru a-ți exersa mușchii faciali
O nouă invenție bizară "made in Japan" te ajută să îți exersezi mușchii faciali, deși aspectul acesteia i-ar putea face pe mulți să se gândească la acte cu conotație sexuală.

O nouă invenție bizară „made in Japan” te ajută să îți exersezi mușchii faciali, deși aspectul acesteia i-ar putea face pe mulți să se gândească la acte cu conotație sexuală.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Buzele din cauciuc sunt disponibile la Japan Trend Shop și te fac să arăți ca o păpușă gonflabilă. Invenția este promovată de retailer-ul online care vinde – printre altele – produse pentru înfrumusețare care oferă alternative neconvenționale la chirurgia plastică.

Unul dintre ele este „Dispozitivul pentru Exerciții Faciale”, un obiect din cauciuc siliconat care se presupune că previne și corectează „pielea lăsată și ridată a feței”. El funcționează în principiu ca o suzetă pentru bebeluși, pe care trebuie să o „mesteci”.

Dispozitivul pentru Exerciții Faciale

Ai nevoie de doar trei minute pe zi de mișcări purtând acest dispozitiv. Site-ul recomandă să rostești vocale cu voce tare în timp ce porți buzele din cauciuc, pentru a „lucra” cei doisprezece mușchi faciali.

Produsul costă 61 $, iar alt avantaj este că face buzele naturale să pară cu mult mai mari, scurtindu-le de efort pe cele care și-ar face operații estetice pentru a obține buze mai pline.