Cea mai dorită ispită masculină de la «Insula Iubirii». Revine şi în sezonul 3 – FOTO

De: Cătălina Matei / 05.12.2016, 16:19
Cea mai dorită ispită masculină de la «Insula Iubirii». Revine şi în sezonul 3 - FOTO
Datorită audienţelor bune, emisiunea „Temptation Island – Insula iubirii” continuă cu sezonul 3.

Astfel că o singură ispită masculină va participa în sezonul trei al show-ului. Matei Negrescu revine în ipostaza de ispită.

Matei Negrescu a făcut furori în ultimile două sezoane ale reality showului „Insula iubirii” de la Antena1. Tânărul model s-a remarcat interpretând câteva roluri în reclame dar şi în serialul „Valea mută” de la HBO.

 „Anul trecut, în sezonul doi, nu s-a putut fără Matei pentru că multe dintre concurentele venite la casting întrebau de el dacă mai face parte şi din acest sezon. Producătorii l-au adus anul acesta şi vor apela la el şi anul viitor. Pentru multe dintre ispite va fi ca o vacanţă plătită unde nu trebuie să facă mare lucru, decât să fie el însăşi şi să vrăjească nişte concurente”, au mărturisit pentru click surse de pe platourile de filmare ale emisiunii.

„Anul trecut am fost parte din această emisiune din dorinţa de aventură: atât ca experienţă total nouă pentru mine în acest gen de reality show, cât şi pentru destinaţia exotică. De data aceasta însă, am decis să particip în mare parte pentru latura experimental-sociologică. În continuare sunt de părere că există mulţi oameni care rămân în relaţii toxice din motive diferite. Prin urmare, consider rolul meu de ispită un rău necesar. În fond, o despărţire nu este nici un lucru rău, nici unul bun, este pur şi simplu o schimbare”, declara Matei la apariţia în cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”.

Foto Facebook