Cea mai frumoasă femeie, Aishwarya Rai, de nerecunoscut (Poze)

Apropo.ro / 17.05.2012, 13:00
Indianca Aishwarya Rai, considerată cea mai frumoasă femeie din lume și fostă Miss India, s-a îngrășat considerabil. Kilogramele în plus au fost puse pe seama sarcinii vedetei.

Aishwarya Rai, regina de la Bollywood, a devenit mamă. Artista a acumulat ceva kilograme în plus, pe perioada sarcinii, care au făcut-o aproape de nerecunoscut.

Aishwarya Rai

Rai, după naștere

Vedeta a fost atât de fericită că va aduce pe lume un copil, încât nu s-a mai gândit la surplusul de greutate, ci doar la sănătatea micuțului.

Imaginile cu Aishwarya Rai au făcut înconjurul lumii, căci era imposibil să nu rămâi cu gura căscată în fața lor. Vedeta a fost extrem de apreciată și populară și a fost imaginea multor branduri de lux din lume.

Aishwarya Rai

O frumusețe rară…

Vedeta a fost intens criticată de fani pentru că nu a avut o mai mare grija de ea, în această perioadă, așa cum au făcut Victoria Beckham sau Beyonce.

După naștere, care a avut loc în luna noiembrie 2011, Aishwarya Rai a preferat să stea puțin mai departe de blițurile aparatelor de fotografiat și de presă.

Aishwarya Rai

Rai este mămică

La fel ca multe alte vedete devenite mame, cu siguranță că și Aishwarya Rai va reveni la greutatea cu care și-a obișnuit admiratorii. Sau măcar va încerca…