Cea mai grasă româncă a aflat că va deveni mamă abia în luna a 7-a de sarcină

De: Carmen Ulian / 27.03.2014, 13:15
Cea mai grasă româncă a aflat că va deveni mamă abia în luna a 7-a de sarcină
Mariana Buică, femeia cu cele mai multe kilograme din țară, însărcinată acum în luna a opta a aflat de curând că va deveni mamă.

Cea mai grasă femeie din România, Mariana Buică (220 de kilograme), a aflat că va deveni mamă abia în luna a 7-a de sarcină. Asta se întâmpla în urmă cu o lună de zile.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem,  tu ne PLACI?

Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea lui Măruță, iar Mariana a mai declarat că a avut ceva dereglări hormonale care au condus la dereglarea menstruației, toate în urma unei intervenții chirurgicale de slăbire.

Am aflat în urmă cu o lună, nu mă așteptam la asta. Am rămas însărcinată la doar 5 luni după ce am făcut operația. Copilul acesta este o minune pentru mine. Tatăl copilului nu va fi lângă mine. Între mine și el a fost doar o prietenie de scurtă durată. Eu nu vreau să fiu cu tatăl copilului meu„, a declarat Mariana Buică.

Medicul care a supravegheat-o pe Mariana Buică a spus că sarcina a fost depistată abia în luna a șaptea, din cauza dereglărilor menstruației, fenomen normal întâlnit la femeile care suportă operație de micșorare a stomacului. Mariana cântărește acum 131 de kilograme.