Cea mai în vârstă actriță de la Hollywood va împlini 103 ani

De: Marian Andrei / 18.10.2012, 15:30
Cea mai în vârstă actriță de la Hollywood va împlini 103 ani
Carla Laemmle, care încă joacă în filme, își va sărbători ziua de naștere pe 20 octombrie, la Cinefamily Silent Film House Theater din Hollywood.

Carla Laemmle a debutat în 1925, cu pelicula „Phantom Of The Opera”, în care a jucat alături de Lon Chaney, însă a făcut istorie în industria cinematografică atunci când a devenit unul dintre primele staruri ale filmelor mute care au trecut la filmele vorbite. Ea este actrița care a rostit primele replici în clasicul „Dracula (1931) în care a jucat alături de Bela Lugosi. Mai mult, familia actriței a influențat enorm istoria Hollywood-ului, unchiul ei, Carl Laemmle, fiind fondatorul studiourilor Universal.

Carla este unica supraviețuitoare a celor care au făcut parte din distribuția celor două filme celebre.

Carla Laemmle, alături de Bela Lugosi, în „Dracula

Cel mai recent rol al ei este cel din serialul online „Broken Dreams Blvd”, în care interpretează rolul unei bunici care conduce cea mai veche companie de autobuze care circulă pe Hollywood Boulevard.

La petrecerea aniversară vor participa Danny Aiello, partenerul ei din „Broken Dreams Blvd”, actrițele Renee Taylor și Fran Drescher, starul din „The Hulk”, Lou Ferrigno, dar și rude ai celebrilor Bella Lugosi și Tyrone Power.