Cea mai înaltă minoră din lume și-a găsit iubit

De: Mia Nicolescu / 24.12.2012, 13:35
Cea mai înaltă minoră din lume și-a găsit iubit
Elisany da Cruz Silva are doar 17 ani și este cea mai înaltă adolescentă din lume. În prezent trăiește prima ei poveste de dragoste alături de un tânăr care are jumătate din înălțimea ei.

Elisany da Cruz Silva (17) are 2,06 metri și visează la o carieră în lumea modelling-ului. Brazilianca suferă de o formă de gigantism, care a făcut-o să crească cu câte 15 centimetri pe an față de ceilalți șapte frați ai ei, după vârsta de 11 ani.

Tumora de pe glanda pituitară, responsabilă cu procesul de creștere, i-a fost îndepărtată anul trecut în urma unei intervenții chirurgicale, însă, după operație, înălțimea fetei s-a redus cu doar un centimetru.

Dar astăzi Elisany este o adolescentă fericită! După glumele răutăcioase venite din partea colegilor de școală, tânăra se bucură de prima sa relație de dragoste. Cel care s-a îndrăgostit de Elisany este Francinaldo da Silva Carvalho, un băiat de 22 de ani, dar care măsoară doar 1,52 metri.

„Este o persoană frumoasă. Este înaltă, dar este atât de drăguță, cu un chip foarte frumos. Nu mă deranjează să am o iubită înaltă. Mă simt liber și relaxat și nu mă interesează ce spun oamenii”, a declarat iubitul cele mai înalte adolescente din lume.

„Cel mai mult m-a atras la el personalitatea lui, felul în care se comportă cu mine și cu ceilalți. Singurul lucru care chiar ne afectează este că atunci când ne plimbăm și ne ținem de mână zici că este fratele meu mai mic sau fiul meu”, a spus Elisany da Cruz Silva.