Cea mai lunga cazare din istoria hotelului Marriott!

De: Tanase Dragos - Marian / 01.11.2011, 18:15
Care crezi ca e cea mai buna solutie locativa: sa cumperi o casa, sa locuiesti cu chirie sau sa te cazezi la un hotel, pe o perioada lunga de timp? O batrana din SUA a ales ultima varianta si bine a facut!

Joy Bricker, in varsta de 79 de ani, s-a cazat si a locuit timp de 10 ani la apartamentul 202 in hotelul Marriott Towne Place Suites din Falls Church, Virginia, SUA. Ea s-a cazat in data de 4 august 2001 si abia saptamana trecuta s-a mutat de acolo si poate ca n-o facea daca nu se imbolnavea.

Atunci, in 2001, femeia a negociat cu directorul hotelului suma de 139 de dolari/noapte, pentru un apartament cu doua camere, care masura 46 de metri patrati.

Aici a locuit, timp de 10 ani, Joy Bricker

Aici a locuit, timp de 10 ani, Joy Bricker

Chiria pentru un apartament cu 2 camere era in jur de 1.700 de dolari/luna, dar la aceasta suma se adaugau si cheltuieli de intretinere, facturi servicii, posibile renovari si cumparare de mobilier si, evident, fara room-service.

In schimb, chiar daca tariful de cazare era mai mare la hotel, pentru o luna (peste 4.000 de dolari, ea platind 139 de dolari/noapte), nu mai avea alte cheltuieli suplimentare sau alte facturi (asternuturi curate, mic dejun, paza la intrare, wi-fi gratis, televizor, lumina si apa, renovari, mobilier… incluse in pret).

E adevarat ca a cumparat un singur si simplu scaun, in toti acesti 10 ani, dar nu a trebuit sa zugraveasca apartamentul sau sa se streseze ca s-a spart vreo teava sau ca trebuie sa plateasca vreo factura.

La hotel, mai bine ca acasa...

La hotel, mai bine ca acasa…

In data de 26 octombrie 2011, doamna Joy Bricker a facut check-out-ul, devenind clientul cu cea mai lunga sedere din istoria hotelului Marriott.

Ea a fost nevoita sa se mute la fiica sa, deoarece sufera de osteoporoza si artrita. Bagaje? Un calculator, ghivece de plante si albume foto!