Cea mai mare berărie din estul Europei va fi în România

Apropo.ro / 16.01.2014, 17:00
Cea mai mare berărie din estul Europei va fi în România
Șeful eMag împreună cu alți doi antreprenori români vor transforma Pavilionul H din Parcul Herăstrău în cea mai mare berărie din estul Europei.

Iulian Stanciu (eMag) împreună cu alți doi antreprenori români vor să investească 2,5 milioane de euro în Pavilionul H, celebrul centru comercial din Parcul Herăstrău deținut de Puiu Popoviciu și Radu Dimofte, pentru a face o berărie.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Unul dintre cei mai puternici antreprenori din industria IT, Iulian Stanciu, care este directorul general și unul dintre acționarii eMag, îm­pre­ună cu Vlad Dumitru și Ioana Iancu au închiriat clădirea Pavilionului H din parcul Herăstrău pentru a deschide „cea mai mare be­rărie din estul Europei„, cu 1.500-2.000 de locuri.

Vlad Dumitru precizează că va începe lucrările la Berăria H după ce actualii chiriași vor elibera spațiul și speră ca localul să fie gata pentru deschidere la începutul verii. „Sub acest brand vom avea un local permanent care va fi berărie, însă în weeken­duri vom folosi sala pentru spec­tacole, concerte sau piese de teatru. Nu vom organiza însă nunți.” Antreprenorul explică faptul că localul va avea un total de 1.500-2.000 de locuri și va fi amenajat ca o berărie-restaurant, astfel că și în timpul weeken­dului spectatorii concertelor sau ai pieselor de teatru vor fi așezați la masă.

Credem că numele de Berăria H va prinde, mai ales că oamenii îl asociază cu locația„, mai spune Vlad Dumitru.

Citește mai multe detalii despre transformarea pavilionului H în berărie, pe ZF.ro