Cea mai mare casă construită într-un copac are 10 etaje! (Poze)

De: Gabriela Voicu / 14.03.2013, 14:20
Cea mai mare casă construită într-un copac se află în orășelul Crossville din statul american Tennessee. Vezi cum arată!

Cea mai mare casă construită într-un copac se află în orășelul Crossville din statul american Tennessee și este cu adevărat impresionantă: are 10 etaje și suprafața de 3.300 de metri pătrați.

O scară spiralată, o mansardă, un teren de baschet, nenumărate camere, holuri și balcoane, acestea sunt principalele atracții ale vilei din copac, pentru construcția căreia designerul Horace Burgess a folosit 258.000 de cuie.

Nu rata galeria foto!

Burgess a ridicat această casă, în care locuiește din 1993, după ce a avut o viziune divină care îi spunea că nu va rămâne niciodată fără materiale pentru această casă.

El a spus că întreaga construcție îi este dedicată lui Dumnezeu, având și un loc în care te poți ruga în liniște.

Cea mai mică locuință din Bruxelles e de vânzare! (Poze)

În interiorul casei predomină lemnul de stejar, iar Horace Burgess a construit-o în 14 ani, în jurul unui stejar alb, înalt de 25 de metri, cu diametrul trunchiului de 3,65 de metri. Edificiul din lemn măsoară, el însuși 30 de metri în înălțime și este susținut de alți șase copaci robuști, care acționează ca stâlpi naturali.

Costurile de construcție pentru cea mai mare casă în copac s-au ridicat la aproximativ 12.000 de dolari și circa 400-500 de vizitatori vin săptămânal să o vadă, majoritatea turiști din afara statului american Tennessee.

Tags: