Cea mai nouă asistentă TV, în braţele lui Liviu Vârciu!

Apropo.ro / 07.05.2012, 10:51
Cea mai nouă asistentă TV,  în braţele lui Liviu Vârciu!
Liviu Vârciu e pe drumul cel bun căci “Roata Norocului” a început să se învârtă pentru el la Kanal D!

Carismaticul prezentator de la Kanal D ne-a mărturisit că este uşor de cucerit, că se îndrăgosteşte nebuneşte şI că îşI doreşte o iubită care să-l surprindă în fiecare zi, căci el, la rândul său, are multe de oferit într-o relaţie!
Cât despre fosta lui soţie, Adelina Pestriţu, cu care a devenit coleg de trust, are doar un singur regret: că nu a fost femeia care să-l merite!

– Liviu, prezinţi emisiunea „Roata Norocului” de la Kanal D. Cum s-a întâmplat?
Când a venit propunerea din partea Kanal D, eram indecis în legătură cu ceea ce vreau să fac în continuare cu viaţa mea. Îmi doream să încep un proiect cu trupa L.A., aveam şi un proiect de film… Am fost sunat de directoarea de programe de la Kanal D, a urmat întâlnirea în care mi s-a prezentat formatul „Roata Norocului”, mi-a plăcut foarte mult acest show pentru că este un concurs cu premii consistente şi conţine în acelaşi timp şi foarte mult divertisment. Nu am stat prea mult pe gânduri până să răspund afirmativ. La „Roata Norocului” se cântă, se glumeşte, se râde, se dezleagă puzzle-uri de cuvinte, se câştigă. M-am gândit că sunt potrivit pentru a fi moderatorul acestei emisiuni pentru că îmi place să fac oamenii fericiţi.

– Cum e la filmări şi care este premiul cel mare pus în joc la această emisiune?
Mă simt foarte bine la filmări, râdem foarte mult, echipa e formată din oameni tineri, plini de energie, foarte motivaţi în a realiza un show mare. Toţi vrem să iasă o emisie foarte buna şi cu siguranţă vom reuşi acest lucru. Premiile vor creşte de la o ediţie la alta, participanţii la „Roata Norocului” pot câştiga de la aparate electrocasnice, biciclete, tone de caşcaval, baxuri de bere şi până la piese de mobilier, maşini… Sunt premii consistente pentru care merită să intri în concurs!

– Ţi-ai luat şi asistentă! Tu personal ai ales-o? E pe gustul tău?

Ana (n.r. Ana – Maria Barnoschi) a fost aleasă în urma unui casting foarte mare, a plăcut celor de la Zucchero Media, casa de producţie a emisiunii „Roata Norocului”, şi echipei Kanal D. Eu am fost foarte încântat de Ana, de energia şi de râsul ei foarte special.

– Cum arată „Roata Norocului” pentru tine? Eşti implicat într-o relaţie acum?
Nu sunt implicat în nicio relaţie, nu mă mai arunc în cap fără să mă asigur că „salteaua” mă va ajuta foarte mult la impact. Norocul ţine de fiecare om în parte, noi nu putem să dăm dragoste sau sentimente pe Roată, numai Dumnezeu poate să facă asta. Viaţa mea este o Roată a Norocului pentru că mi s-au întâmplat foarte multe lucruri …am realizat ceva prin propriile puteri, am o casă, o maşină, o carieră frumoasă, dar împlinirea dragostei ţine doar de soartă…

– Cum ai vrea să fie noua ta iubită? Ce aşteptări ai de la ea?
Mi-aş dori ca ea să mă surprindă în fiecare zi, să ne merităm reciproc, să nu mă mintă, să nu joace un personaj în viaţa de cuplu, să fie cu adevărat jumătatea mea. Ce mi-am dorit eu până acum nu a fost de mine. Acum las soarta să îmi deschidă ochii pe o fată care să mă completeze; nu mă intereseaza dacă e blondă, brunetă, înaltă, plinuţă, îmi doresc doar să fie pentru mine şi să simt că ea este aceea atunci când o întâlnesc.

– Te laşi greu cucerit?
Sunt uşor de cucerit, imediat mă îndrăgostesc nebuneşte. Am un defect: pot să iubesc sincer în două zile. Dar important este să dureze această iubire, să mă liniştesc şi să mă aşez la casa mea, asta îmi doresc foarte mult.

– Ce nu-ţi place la o femeie?
Nu-mi place să fiu minţit. De asemenea mă deranjează lipsa igienei.

– Care ar fi argumentele pentru care ar trebui să te iubească o femeie?
Sunt un tip haios, cu mine nimeni nu este trist, în gaşca mea de prieteni se râde mult. Sunt sincer, sunt harnic, gospodar, frumuşel, dansez bine, fac mâncare .

– Cum abordezi fetele care îţi plac? Ce trucuri foloseşti?
Nu folosesc niciun truc. Atunci când s-a întâmplat să trăiesc o poveste de iubire a fost chimie, ne-am îndrăgostit pur şi simplu.

– Cum e să fii coleg de trust cu fosta ta soţie, Adelina Pestriţu? Vă întâlniţi la locul de muncă, vă vorbiţi?
Eu sunt coleg de trust cu mulţi prieteni de-ai mei, fie că e vorba de Adelina, de Mădălin Ionescu, Andreea Mantea sau Niculina Stoican.

– Spune-mi ce regrete ai privind în urmă, la căsnicia ta?
Regret că nu a fost ea femeia care să mă merite. Nu a fost ea aceea.

– Ce părere ai de noua relaţie a Adelinei cu Răzvan Ispas?
Nu comentez relaţia Adelinei!

– Pe lângă televiziune, mai ai timp şi de altceva? Îti mai deschizi un club nou, mai joci în piese de teatru sau în telenovele?
Am timp şi pentru altceva, prezint evenimente, vreau să încep un proiect muzical, să mă reinventez din acest punct de vedere, fac repetiţie la teatru pentru că e posibil să plecam într-un turneu în Moldova cu piesa „Menage a trois”, urmăresc foarte multe filme.

– Cum arată vara asta pentru tine?
Vara aceasta voi fi pe platourile de filmare, la Kanal D, prezentând „Roata Norocului”.

– Vei avea timp şi de o vacanţă? Te-ai gândit unde vei merge în concediu?
Sper să am timp de vacanţă, vreau să plec la munte, cu cortul, însoţit de jumătatea mea. 4 – 5 zile în asemenea condiţii îmi sunt de ajuns.

Dana Popa

Ana – Maria Barnoschi este cea mai nouă asistentă tv. O veţI vedea alături de Liviu Vârciu în emisiuniea „Roata Norocului”, la Kanal D.
Ana-Maria are 20 de ani, este studentă în anul I la Universitatea „Dimitrie Cantemir”, secţia Relaţii Economice Internaţionale. De la 16 ani dansează street dance, a participat la o serie de emisiuni, în calitate de componentă a baletului show-urilor respective, dar a aparut şI în videoclipuri. „Liviu este un coechipier perfect, ne distrăm grozav la filmări, are acest talent de a te face să te simţi în largul tău. Mă bucur tare mult că am fost aleasă să îi fiu asistentă la „Roata Norocului”, am participat la castingul organizat de Kanal D şi am avut noroc!” , spune încântată asistenat lui Liviu Vârciu!