Cea mai populară culoare de păr a verii 2018

De: Cristiana Trifu / 22.08.2018, 16:20
Cea mai populară culoare de păr a verii 2018
Specialistul în îngrijirea părului, anunţă rezultatele celui mai cool studiu derulat pe timpul verii la mare, ce arată care a fost cea mai populară culoare de păr a verii 2018 purtată de românce pe litoral, dar şi care sunt cele mai haioase preferinţe de vacanţă în funcţie de culoarea părului.

Cercetarea a avut loc în perioada iulie – august, timp de cinci weekend-uri, în cadrul campaniei BRB Sunt la mare, în care AVON a reuşit să afle câte B(runete), R(oşcate) şi B(londe) au trecut prin Gara Constanţa, şi a stat de vorbă cu ele pentru a stabili care sunt cele mai simpatice fun-facts privind preferinţele estivale ale fiecăreia, în funcţie de culoarea părului. 

Peste 7000 de persoane au făcut parte din studiu.

La finalul verii, barometrul culorilor de păr arată că 43% dintre femeile care au venit cu trenul la mare au fost blonde, urmate la mică distanţă de brunete – 40% şi roşcate – 17%. 

Dacă în prima săptămână (13-14 iulie), cele mai multe femei au fost brunete (55%), în celelalte patru weekend-uri supremaţia a venit în terenul blondelor, care au cucerit topul, menţinându-se de fiecare dată pe locul întâi.
 
Fun-facts în funcţie de culoarea părului

Topul celor mai haioase preferinţe estivale pe litoral, în funcţie de culoarea părului, arată că:

63% dintre blonde preferă să facă plajă pe şezlong în locul clasicului prosop. Iar când vine vorba despre cazare la mare, 64% dintre blonde au spus că aleg hotelul.

Mai mult de jumătate dintre roşcate (54%) au spus că preferă să meargă la mare cu prietenele, mai degrabă decât cu iubitul. La plajă, dacă ar fi să aleagă între bronz şi bălăceală, pentru roşcate lupta e strânsă, cu 50-50%.

În ceea ce priveşte brunetele, se pare că 58% dintre ele preferă să facă plajă într-un costum din două piese.