Ceaiul verde generator de energie si frumusete

Apropo.ro / 24.03.2008, 12:48
Ceaiul verde generator de energie si frumusete
Inca din cele mai vechi timpuri ceaiul verde este considerat izvor de sanatate si frumusete.

Ceaiul verde a fost descoprit cu mii de ani in urma in China si este foarte util sanatatii noastre, fiind cultivat de asemenea in Brazilia, Argentina si Rusia.

Este bogat in vitamina C, glucide, antioxidanti,aminoacizi, flourina, alte vitamine si saruri minerale (sulf, calciu, potasiu).

Inca din cele mai vechi timpuri acesta este considerat un izvor de sanatate si frumusete.

Numeroase studii clinice au demonstrate eficienta ceaiului verde in curele de slabire si in mentinerea siluetei. Consumat cu regularitatea, acesta iti da energie, iti stimuleaza metabolismul favorizand arderea mai rapida a grasimilor.

Este cunoscut faptul ca reduce riscul imbatranirii premature a pielii si de aceea este des intalnit in compozitia produselor destinate infrumusetarii si ingrijirii.

Indicate oricarui tip de ten, compresele cu frunze de ceai verde, redau pielii stralucirea si luminozitatea fiind un excelent exfoliant .

Datorita efectului astringent este foarte recomandat tenului cu probleme, mastile cu ceai verde venind in ajutorul tenului gras, acneic cu pori dilatati sau cu aspect nesanatos.

Compresele cu ceai verde intineresc pielea, ii redau elasticitatea si supletea, dar in paralel cu acestea este recomandata consumarea unei cesti de ceai in fiecare zi.

Folosit extern acesta este un dusman declarat al vergeturilor, cearcanelor si al pungilor de sub ochi.

Infuzia de ceai verde poate fi folosită pentru demachiere sau pentru a te spăla pe fața.

Pentru un plus de energie si o piele vizibil mai sanatoasa nu uita sa iti faci din ceaiul verde un prieten.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!