Cearta pe mai multe voci

Apropo.ro / 06.03.2006, 15:35
Cearta pe mai multe voci
HASTA LA VISTA, BABY! Indiggo Mihaela și Gabriela, fetele de la "Indiggo", au pus botul ca piesa lor, compusa de celebrul Dieter Bohlen, nu a fost aleasa caștigatoare la Eurovision. Împinse de la spate de mama lor, ele au facut scandal la "Eurovision pro și contra",

HASTA LA VISTA, BABY!
Indiggo

Mihaela și Gabriela, fetele de la „Indiggo”, au pus botul ca piesa lor, compusa de celebrul Dieter Bohlen, nu a fost aleasa caștigatoare la Eurovision. Împinse de la spate de mama lor, ele au facut scandal la „Eurovision pro și contra”, s-au certat într-o dimineața și la Național TV și în alte locuri. Deci, sa fie clar pentru toata lumea: „e o jignire la adresa noastra și a Germaniei întregi”. Ja, ja!

TALK TO THE HAND
Ludovic Orban


Cand nu are ce face, Ludovic Orban organizeaza în weekend conferințe de presa, unde îi ataca la nesfarșit pe colegii de alianța și, mai nou, cere eliminarea Elenei Udrea din PD. În timpul liber, îi descoperim și alte talente: cantatul pe la petreceri. Din repertoriu: „Mandrulița mea, muiere/ Hai la crașma și-om bea bere,/ Ba eu nu vin, mai barbate,/ Ca ne-om îmbata și ne-om bate/ Și-o rade lumea de noi/ Cum se bat doua nevoi”. Aceasta este viziunea lui orban asupra Alianței DA?

I’LL BE BACK
Dnelor. Prigoana și Balanel

De ziua Marțișorului, la OTV s-a disputat un adevarat meci (între gaițe): Adriana Prigoana vs Mihaela Balanel. Fetele astea mai ca nu s-au luat la paruiala, ceea ce probabil l-ar fi încantat peste masura pe Dan Diaconescu. Prigoana lua partea soților Iovan în cazul crimei din Primaverii (o mai veche obsesie a DDD-ului), în timp ce Balanel își apara fratele delincvent. A fost remiza, dar putem spera la o rediscutare a meciului: cele doua au abonament la DDD.

Citește colecția întreaga de perle numai în

Tags: