Ceasul, accesoriul care vorbeste despre tine

Apropo.ro / 28.01.2009, 17:00
In timp, ceasul a devenit dintr-un obiect de masurare a timpului o bijuterie pretioasa, adevarata opera de arta.

In timp, ceasul a devenit dintr-un obiect de masurare a timpului o bijuterie pretioasa, adevarata opera de arta.

Ceasul a devenit un accesoriu nelipsit, mai ales ca piata ofera un spectru larg in ce priveste destinatia ceasului in functie de evenimentele prin care trecem. Cum exista vestimentatie la moda, in functie de anotimp sau moment, tot asa gasim si ceasul.

Exista trenduri si in cazul ceasurilor, mai ales daca esti o persoana care da importanta acestui tip de accesoriu-bijuterie.

Un ceas de valoare va atrage atentia, te va face diferita si te va ajuta sa iti definesti stilul. Ceasul spune multe despre persoana care il poarta.

Uneori, un ceas deosebit poate intrece pretul de achizitionare al unei masini. Aceste ceasuri sunt cu adevarat speciale, create pe comanda de la cei mai renumiti producatori din lume.

Romanii nu se lasa mai prejos cand vine vorba de achizitionarea unui ceas de aproape 400.000 de euro sau chiar si mai mult. Exista si la noi in tara persoane care detin astfel de ceasuri.

Dintre marcile de prestigiu, Andreea Raicu prefera sa poarte un ceas marca Rolex Daytona, care are si o valoare sentimentala.

George Copos este pasionat de ceasurile Patek Phillippe.

Andreea Esca are doua ceasuri de suflet: Cartier Tank Francaise si Cartier Divan.

Gigi Becali poarta un ceas Audemars Piguet Royal Oak (cu cronograf, din aur masiv). (adevarul)

Dintre vedetele de peste hotare, Cindy Crawford, Nicole Kidman prefera ceasurile marca Omega

Pana cand ne vom permite cu totii sa ne luam astfel de ceasuri bijuterie, va prezentam unele ceva mai accesibile si de bun gust.

GALERIE FOTO

CEAS OMEGA

CEAS TISSOT

CEAS POLICE

Â