Cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de horoscop! Care sunt cele 3 zodii „câştigătoare”

De: Nicoleta Nicolae / 16.10.2015, 10:06

Cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de horoscop! Care sunt cele 3 zodii
Graţie astrelor, câţiva norocoşi se pot lăuda cu tehnici sexuale desăvârşite, fiind în stare să facă orice femeie să suspine cu iscusinţa lor erotică.

Chiar dacă pare sensibil şi timid la prima vedere, bărbatul Fecioară se transformă într-o bestie în dormitor. Poate fi catalogat, în mod răutăcios, drept obsedat sexual, pentru că libidoul lui nu poate fi potolit cu una, cu două. Ar face orice să ajungă la orgasm, dar se concentrează la fel de puternic şi pe plăcerea partenerei. Este pe deplin mulţumit abia când toţi vecinii află cum îl cheamă din ţipete sacadate ale iubitei, notează adevărul.ro.

Fiind unul dintre cei mai sexuali nativi ai zodiacului, nu există nimic ce bărbatul Scorpion nu ar face în dormitor. Şi culmea, este expert în toate. Cunoaşte punctele erogene feminine mai bine decât oricine altcineva şi se pricepe de minune să satisfacă o femeie. Nu este deloc egoist când vine vorba de sex, norocoasa care îi ajunge în aşternuturi fiind tratată regeşte: meniul este complet.

 Cel mai bun amant este, cu siguranţă, nativul Peşti. Acest bărbat este pornit să îi îndeplinească toate dorinţele femeii din patul lui. Deşi nu este foarte îndrăzneţ, odată ce se simte „în apele lui”, trebuie să te ţii bine! Te aşteaptă o noapte plină de pasiune şi un şir lung de poziţii sexuale de care nici măcar nu ai auzit. În plus, orgasmul multiplu este ca şi garantat.