Cei mai eleganţi bărbaţi din sport!

De: Mioara Tronaru / 16.04.2012, 08:00
Cei mai eleganţi bărbaţi din sport!
Razvan Lucescu, Claudiu Niculescu si Ilie Dumitrescu sunt unii dintre cei mai bine imbracati barbati din fotbalul romanesc!

Răzvan Lucescu, apreciat de designerii români

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, este un exemplu de eleganţă. Dovadă stau în primul rând aprecierile unor designeri precum: Cătălin Botezatu, Alexandru Ciucu sau Adina Buzatu. Omul de fotbal este cunoscut pentru bunul gust şi atenţia pe care acesta o acordă vestimentaţiei. Răzvan Lucescu apare întotdeauna îmbrăcat cu costume de calitate. Chiar şi pe terenul de fotbal. Din garderoba sa nu lipsesc costumele, cravatele pe care ştie mereu cum să le asorteze, cămăşile albe, eşarfele sau puloverele de calitate. In anul 2010, tehnicianul Rapidului a apărut pe coperta revistei GQ, cea care măsoară eleganţa bărbaţilor.

Claudiu Niculescu, sfătuit de soţie în privinţa stilului vestimentar

Despre antrenorul Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, se poate spune că a evoluat mult în ceea ce priveşte stilul vestimentar. Antrenorul în vârstă de 35 de ani apare de cele mai multe ori îmbrăcat elegant şi se pare că o influenţă pozitivă în acest sens a avut-o şi soţia sa, Diana Munteanu, care îşi sfătuieşte soţul în privinţa stilului vestimentar.

Claudiu Niculescu„Da, în general se sfătuieşte cu mine în privinţa vestimentaţiei şi chiar şi dacă eu sunt la Bucureşti şi el la Cluj, mă sună şi mă întreabă detalii. Claudiu nu are un designer preferat dar îi plac lucrurile de foarte bună calitate, comode şi reprezentative pentru el”, ne-a mărturisit Diana.

Ilie Dumitrescu: „Eleganţa o ai sau n-o ai”

Fostul mare fotbalist, actualmente analist sportiv şi om de afaceri, Ilie Dumitrescu, este fără doar şi poate unul dintre cei mai eleganţi oameni de fotbal de la noi.
Deşi pare un tip rece, distant, omul de fotbal în vârstă de 43 de ani este un admirator al artei, al frumosului. Mai mult, în urmă cu câţiva ani el a luat chiar lecţii de pictură, pasiune pe care însă nu a continuat să o dezvolte. In schimb, a hotărât să investească într-o afacere în Centrul Vechi al Bucureştiului. El e văzut de cele mai multe ori într-o ţinută elegantă, fie că este vorba de terenul de fotbal, evenimente mondene sau emisiuni tv. Cât priveşte eleganţa, Ilie Dumitrescu spunea într-un interviu recent, că „elenganţa o ai sau nu o ai, nu se învaţă”.

Nicoleta Nicolae, Dana Popa