Cei mai mari bicepși naturali din lume

De: Marian Andrei / 22.11.2012, 17:30
Cei mai mari bicepși naturali din lume
Acum trei ani de zile când Mustafa Ismail a plecat din Egiptul natal în Statele Unite nu s-a gandit nici măcar o clipă că pasiunea sa îl va face să ajungă în Cartea Recordurilor.

Dar după câteva mii de ore de antrenamente la sală și mulți bani cheltuiți pe alimentație sănătoasă și băuturi cu proteine naturale, „Popeye Egipteanul” și-a căștigat faima și un binemeritat loc în Cartea Recordurilor, ediția 2013, ca fiind omul cu cei mai mari bicepși din lume.

Lucrător la o benzinărie, Ismail este în permanență, chiar și în timpul serviciului, asaltat de oameni care vor să se fotografieze cu el, lucru pe care spune că îl face cu plăcere, pentru că „oricum n-ar putea să se ascundă, chiar dacă ar vrea”.

Ismail insistă că mușchii săi sunt 100% naturali și a trecut cu succes chiar și un test efectuat de specialiști japonezi, care au confirmat că nu este vorba de un implant muscular sau dopare cu substanțe interzise.

Dimensiunile bicepșilor săi sunt impresionante: brațul său drept are o circumferință de 61 de centimetri flexat și 64 de centimetri încordat, în timp ce stângul este chiar și mai mare – 62 de centimetri flexat și 64 încordat.

Ca o notă de umor, Ismail spune că soția sa a rămas mută de uimire atunci când l-a cunoscut, însă acum când vede oameni mai „slăbuți” îi căinează: „Săracii, or fi bolnavi!”