Cei mai neaşteptaţi concurenţi, în cea de-a cincea ediţie ”X Factor” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 26.09.2018, 10:28
Cei mai neaşteptaţi concurenţi, în cea de-a cincea ediţie ”X Factor”  - FOTO
Cea de-a cincea ediţie “X Factor” a fost un spectacol complet, din care emoţiile, reacţiile inedite ale juraţilor, dar şi cei mai neaşteptaţi concurenţi nu au lipsit. Ca de obicei, Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin au fost alături de cei care şi-au încercat norocul pe scena show-ului, şi au reuşit să îi încurajeze, dar şi să obţină printre cele mai surprinzătoare mărturisiri, ce au făcut deliciul celor din faţa micilor ecrane.

 Blănaru Maria, din Bucureşti a interpretat, aseară, pe scena „X Factor” o piesă compusă chiar de ea după versurile găsite într-o agendă a părinţilor ei. Deşi piesa a fost apreciată, cei patru juraţi au sfătuit-o să muncească mai mult dacă vrea cu adevărat să facă muzică. În final, concurenta a primit patru de NU.

Gabriela Garlonta nu este străină scenei şi interpretărilor originale. Concurenta a participat şi la „iUmor”, acolo unde a avut ocazia să îi cunoască pe Delia, jurata show-ului, dar şi pe Mihai Bendeac, ce i-a făcut o caracterizare originală: ”Doamna Gabriela este Dumnezeu, este mama concurenţilor de acest gen.. Prezenţa sa în acest concurs a marcat-o cu o interpretare teatrală, sensibilă, ce a adus zâmbetul pe faţa juriului şi a spectatorilor. ”Mă bucur mult că am ocazia să îl revăd pe domnul Bendeac, pentru că mi-a făcut cea mai mare caracterizare pe care o poate primi un artist. Întâlnirea cu el îmi creează emoţii pozitive. Sper ca show-ul din seara aceasta să fie number one!”, a spus Gabriela înainte să intre pe scenă. Deşi a primit un singur DA şi doi de NU, din cauza faptului că Ştefan Bănică a ales să nu voteze, autenticitatea concurentei nu a fost trecută cu vederea: ”E clar că avem de-a face cu o artistă. Are această boemie exacerbată şi ieşită din comun. Se oprea la fiecare rând de aplauze şi îl savura.”, a observat Delia.

Charles Driscoll a venit la „X Factor” din Michigan. El a  locuit o perioadă în România şi acum s-a întors ca să participe la X Factor. ”Mi-a plăcut foarte mult, mi s-a părut că are aura unui artist”, spune Delia, după momentul tânărului american, iar acesta primeşte din partea juraţilor patru de DA.

Interpretarea Dianei Irimia a reuşit să divizeze juraţii „X Factor” în două tabere rivale, căci prima încercare a tinerei în vârstă de 15 ani de a-i impresiona nu a fost suficientă pentru a obţine un paşaport de trecere în etapa următoare. Deşi Delia a plăcut-o, a considerat că mai are de lucrat. Ştefan Bănică însã a notat momentul fetei drept o ”exegerare permanentă”, motiv pentru care i-a dat NU. Cu toate acestea, Horia Brenciu a fost cel care i-a acordat o a doua şansă: ”Eu nu vreau ca niciun copil să plece plângând de aici şi neînţelegând ce i s-a întâmplat. Nu am făcut o greşeală, dar ţi-am dat un NU pentru cum ai cântat pe piesa respectivă. Eu o să vorbesc cu colegii mei pentru ca noi să ascultăm o a doua piesă.”. La final, după o a doua încercare reuşită, Diana s-a calificat cu trei de DA în etapa următoare.

Victor Macovei, de meserie dulgher, a vrut să îi impresioneze pe juraţii X Factor cu o piesă din repertoriul românesc, ce era în preferinţele românilor acum 25 de ani. Concurentul deţine un canal de Youtube ce are doar patru urmăritori, motiv pentru care a declarat că este obişnuit să se afle în faţa camerelor de filmat şi a cântat fără emoţii. ”Surpriza emisiunii a fost vipera. Când ai trecut la octavă….m-ai surprins total.”, a spus amuzat Ştefan Bănică. În final, concurentul a obţinut doi de DA , dar şi doi de NU, ce i-au oprit parcursul în concurs. 

Băieţii din trupa No Fingerprints au recunoscut că ei sunt la începutul carierei muzicale şi nu sunt foarte pregătiţi din punct de vedere tehnic şi administrativ. Cu toate acestea, talentul lor este remarcabil şi au trecut mai departe cu trei de DA.

Casandra Mustată are 22 de ani şi este din Alexandria. Ea a declarat că nu are emoţii deloc şi că este foarte bucuroasă că participă la „X Factor”. Se pare că bucuria ei a fost molipsitoare atât pentru public, cât şi pentru juraţi, astfel că ea primeşte patru de DA. ”Mie îmi place cum te bucuri, bucuria ta e molipsitoare”, îi spune Carla’s Dreams, iar Delia este atât de încântată de vocea ei încât mărturiseşte că ar fi chemat-o la nunta ei: ”Eu aş chema-o să-mi cânte la nuntă. Acum m-am căsătorit, gata. Dar dacă nu eram căsătorită, aş fi chemat-o la mine la nuntă.”

Sub pseudonimul Zilla Mike, Negru Mihai, în vârstă de 24 de ani a reuşit să obţină patru de DA şi multe zâmbete din partea spectatorilor. Mihai a interpretat o piesă proprie, pe ritmuri de hip-hop, care a umplut sala cu energie pozitivă: ”O autoironie senzaţională! Dacă treci mai departe, tu trebuie să aduci zâmbetul pe buze în fiecare etapă.”, a spus Horia Brenciu înainte să îi acorde un DA.

Alessandro Dănescu este student la Politehnică, la Inginerie Aerospaţială, dar spune că marea sa pasiune este de fapt muzica, motiv pentru care a scos deja o piesă şi a participat la Eurovision. Tânărul interpretează piesa Uptown Funk, la acordurile căreia nu rezistă nici Horia Brenciu, nici Delia, dar nici Mihai Bendeac. Aşa că ambii juraţi dansează în jurul pupitrului, iar prezentatorul în culise alături de alţi membrii din echipă. ”În sfârşit cineva ne pune sângele în mişcare. Probabil că fetele din sală au observat mişcările mele”, spune Horia Brenciu după momentul lui Alessandro care primeşte patru de DA din partea juriului.

Stoica Bianca este o adolescentă de16 ani, care, în ciuda emoţiilor copleşitoare, a urcat pe scenă foarte sigură pe ea: ”Am mari emoţii, dar ştiu că sunt o fată specială”. Afirmaţie cu care au fost de acord şi juraţii, astfel că ea a primit patru de DA.