Cei mai „rai” turisti sunt francezii

De: Marian Andrei / 10.07.2009, 09:52
Cei mai
Turistii francezi vorbesc urat, nu cunosc limbi straine, nu sunt generosi si politicosi si nu lasa bacsis

Un studiu realizat printre hotelieri de catre institutul TNS Infratest arata ca cei mai rai turisti din lume sunt francezii. Ei vorbesc urat, nu cunosc limbi straine, nu sunt generosi si politicosi si nu lasa bacsis.

La polul opus se afla turistii japonezi, care sunt considerati mai politicosi si discreti. Pentru al treilea an consecutiv, japonezii sunt inaintea britanicilor si a canadienilor. A patra pozitie in acest top este ocupata de cetatenii germani.

La concurenta cu francezii, spaniolii si grecii "au pierdut lupta" pentru ultimul loc al clasamentului, dar au reusit sa se claseze printre ultimii la aproape toate categoriile.

Turistii americani sunt apreciati pentru cheltuieli si bacsisuri. Totusi, ei au pierdut puncte pentru modul in care se imbraca, dar si pentru ca nu respecta ordinea, fiind considerati cei mai artagosi.

Potrivit news.yahoo.com, evaluarea turistilor a fost facuta in 27 de tari pe baza a noua criterii, de la politete la generozitate, pornind de la opiniile exprimate de aproximativ 40.000 de hotelieri din intreaga lume.

Â