Cei mai tari artişti rock ai momentului şi fanii lor se întâlnesc la Gala Maximum Rock Awards

De: Nicoleta Nicolae / 08.02.2015, 09:00
Cei mai tari artişti rock ai momentului şi fanii lor se întâlnesc la Gala Maximum Rock Awards
Pe data de 20 februarie 2015, Maximum Rock şi Promusic Events organizează un eveniment special, care va strânge laolaltă unii dintre cei mai importanţi artişti rock ai momentului, şi pe fanii acestora, în cadrul unei Gale speciale de premiere a câştigătorilor la ediţia de anul acesta a Maximum Rock Awards!

Reamintim că nominalizările au fost făcute de un juriu de specialitate, format din personalităţi aflate în legătură directă cu fenomenul (Alex Revenco – Jurnalul Naţional, Hefe – Radio Guerrilla & MTV România, Alin Dinca – Rock FM, Mihai Pahontu – Sport Total FM, Crişan Bibian – Emisiunea Supersound – Radio Cluj, Alexandra Furnea – Maximum Rock România)a făcut minim 5, maxim 10 propuneri la fiecare categorie. Votul final, însă, a aparţinut publicului!

Pe 20 februarie 2015, în Club Colectiv , fanii se vor putea delecta cu prestaţiile câtorva dintre formaţiile câştigătoare, care vor susţine un recital. Astfel, Cargo, Cristi Minculescu & Bând, Dirty Shirt, 9.7 Richter şi AnTheos vor urca pe scenă.

Biletul la eveniment costă 30 de lei şi este disponibil în reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro) şi pe IaBilet.ro. Un număr limitat de 500 de bilete a fost pus în vânzare.

Participanţii vor putea să socializeze cu artiştii preferaţi aflaţi la show, obţinând autografe şi făcând poze.

Dincolo de a fi un spectacol, Gala Maximum Rock Awards este foarte utilă în evaluarea pieţei de entertainment rock din România , prin elementul de departajare valorică. Cu alte cuvinte, Maximum Rock Awards serveşte drept un îndrumar în ceea ce priveşte ce se cere în momentul actual, pe acest segment.

Este foarte important ca asemenea evenimente să existe şi în industria locală, deoarece ele au scopul de a o dezvolta şi, de ce nu, de a educa şi deschide gustul publicului, care, fiind implicat direct în alegerea celor mai reprezentative trupe, va rămâne cu o impresie foarte bună şi va simţi că importanţa sa este, în sfârşit, validată.

Câştigătorii de anul acesta sunt:

Romanian Acts

1. Best Romanian Rock Bând: Cristi Minculescu & Band
2. Best Romanian Metal Band: Dirty Shirt
3. Best Romanian Rock Newcomer: I’m The Trip
4. Best Romanian Metal Newcomer: AnTheos
5. Best Romanian Rock Album: Sonatic – „Sunt”
6. Best Romanian Metal Album: 9.7 Richter – „Ground Zero”
7. Best Romanian Festival: Rockstadt Extreme Fest
8. Best Show by a Romanian Rock/Metal Band: Cargo la Arenele Romane
9. Best Rock/Metal concert în România (foreign acts only): Amon Amarth la Arenele Romane
10. Best Romanian Rock / Metal Video: 9.7 Richter – „Sinner”

International Acts

1. Best World Rock Band:  AC/DC
2. Best World Metal Band: Metallica
3. Best World Rock Album: AC/DC – „Rock Or Bust”
4. Best World Metal Album: Judas Priest – „Redeemer of Souls”
5. Best World Festival: Wacken Open Air
6. Best World Rock / Metal Video: Slipknot – „The Devil în I”