Cel de-al doilea sezon al serialului Vele Negre Maraton Sezonul I, începe în weekend, la Paramount Channel

De: Nicoleta Nicolae / 30.04.2015, 19:00
Cel de-al doilea sezon al serialului Vele Negre  Maraton Sezonul I, începe în weekend, la Paramount Channel
“Hoţii au multe feţe” şi piraţii ştiu cel mai bine! Cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai iubite seriale ale momentului, Vele Negre, vine cu noi aventuri, multă violenţă, situaţii ce te ţin cu sufletul la gură şi, deloc de ignorat, senzualitate.

 

Noile episoade, primite, deja, extrem de pozitiv de către criticii de specialitate, vor putea fi urmărite în România începând cu 10 mai, ora 23:00.  Până atunci, Paramount Channel este gazda unui maraton de două zile în care se vor difuza toate episoadele primului sezon. Aşadar, pe 2 şi 3 mai, de la ora 21:00, fanii sunt aşteptaţi în faţa televizoarelor pentru o rundă de încălzire demnă de eroii serialului.

 

“Un serial dramatic de-a dreptul genial… de neratat” (potrivit the Guardian), Vele Negre a captivat public şi critici deopotrivă cu maniera unică, dinamică şi foarte realistă în care zugrăveşte viaţa piraţilor. Cu o distribuţie de invidiat, formată cu precădere din actori britanici, australieni şi canadieni, serialul Vele Negre este “terrrrrr-ibil de bun.” (Entertainment Weekly)

 

Vele Negre a reuşit încă de la primele episoade ale primului sezon să-şi convingă publicul să pătrundă într-o lume nouă şi fascinantă, cu decoruri incredibile, cu alianţe ce se fac şi se desfac, cu mult sânge şi răsturnări radicale de situaţie. Căpitanul Flint, cel mai de temut pirat al Epocii de Aur, se luptă pentru salvarea insulei New Providence, ameninţată deopotrivă de forţele britanice şi spaniole. Totodată, el se aliază cu Eleanor Guthrie, fiica şefului mafiei locale pentru a pune mâna pe cea mai de preţ comoară şi pentru a asigura supravieţuirea oamenilor săi.  

 

Din distribuţie fac parte Toby Stephens (Căpitanul Flint), cunoscut pentru rolul din Die Another Day, Zack McGowan, Luke Arnold, Hannah New şi Jessica Parker Kennedy.

 

Vele Negre a câştigat două premii Emmy la cea de-a 66-a ediţie a Galei Primetime Creative Arts Emmy Awards, la categoriile Cele mai bune efecte vizuale şi Cel mai bun montaj de sunet într-un serial.

Serialul e regizat de Neil Marshall, Sam Miller, Marc Munden şi T.J. Scott.