Cel de-al patrulea copil al cântărețului Gary Barlow s-a născut mort

Apropo.ro / 07.08.2012, 16:30
Cel de-al patrulea copil al cântărețului Gary Barlow s-a născut mort
Gary Barlow (Take That) și soția sa trăiesc momente tragice, în această perioadă. Cel de-al patrulea copil al lor s-a născut mort.

Gary Barlow (Take That) și soția lui, Dawn, trăiesc cele mai groaznice clipe pe care le poate întâlni un părinte. Al patrulea membru al familiei lor, care s-a născut sâmbătă, a venit pe lume mort. Era o fetiță pe care ar fi botezat-o Poppy.

Gary și Dawn Barlow, care formează o familie de 12 ani, au trei copii: Daniel, 11 ani, Emily , 10 ani, și Daisy , 3 ani.

În luna iunie a acestui an, Gary Barlow, liderul trupei Take That, fusese desemnat tatăl-vedetă al anului, în urma unui sondaj devenit o tradiție în Marea Britanie.

Gary a dat un comunicat prin care vorbește despre drama familiei sale:Nu avem cuvinte să ne exprimăm durerea că ne-am pierdut copilul. Poppy Barlow a venit pe lume, fără suflare, în data de 4 august, la Londra„.

Vrem să ne înmormântăm bebelușul așa cum trebuie. Le mulțumim tuturor care ne înțeleg și ne respectă intimitatea„, a mai spus artistul.

Gary Barlow ar fi trebuit să participe, alături de grupul Take That, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, dar ținând cont de momentele grele prin care trece, totul este discutabil. Vom afla ce se va întâmpla, până la urmă, în zilele ce urmează.