Cel de-al zecelea sezon „X Factor” va avea o dublă premieră, pe 6 și 10 septembrie,

De: Ana Obretin / 24.08.2021, 17:33

Cel de-al zecelea sezon „X Factor” va avea o dublă premieră, pe 6 și 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

”Sezonul zece a fost intens și neașteptat! Universul mi-a răspuns și mi-a trimis ce nici măcar nu visam!”, a spus încântată Loredana, în timp ce Florin Ristei a creat deja ”portretul robot” pentru un câștigătorul „X Factor”. ”Nu trebuie doar să cânți perfect sau doar să arăți foarte bine, trebuie să fie un pachet pe care atunci când îl vede omul la televizor să scoată telefonul și să te voteze”, consideră juratul, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Ștefan Bănică, juratul sub mentoratul căruia Andrada Precup a câștigat „X Factor 9”, și-ar dori să poată din nou influența cariera unui viitor muzician de succes. ”Nu e un concurs pentru mine, important e ca cel care câștigă alături de mine să își amintească peste ani de chestia asta și să poată spune că și eu am avut o oarecare influență asupra carierei sale. M-ar bucura mult mai mult acest lucru”, a spus Ștefan Bănică. La rândul său, Delia este uimită de concurenții de anul acesta și de prestațiile lor. ”Foarte mulți mi-au plăcut anul acesta în audiții, dar din păcate nu îi pot avea pe toți, așa sunt regulile… O să aflați și voi în curând!”, a spus aceasta.

În 2021, prezentatorii Răzvan și Dani sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurații  Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

CITEȘTE ȘI: Emisiunea „Hello Chef” revine cu un nou sezon, pe 29 august, la Antena 1 

Quiz show-ul „Prețul cel bun” debutează pe 6 septembrie la Antena 1

Foto: Antena 1