Cel mai amuzant moment de la premiile MTV 2015! Taylor Swift a dat un vânt în direct VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 01.09.2015, 11:10
Cel mai amuzant moment de la premiile MTV 2015! Taylor Swift a dat un vânt în direct VIDEO
Pe lângă scandalul dintre Miley Cyrus (22 de ani) şi Nicki Minaj (32 de ani) şi anunţul candidaturii la preşedinţie făcut de Kanye West (38 de ani), Taylor Swift (25 de ani) a fost surprinsă într-o ipostază absolut jenantă.


Blondina a scos un sunet foarte ciudat, în timp ce-şi anunţa noul videoclip „Wildest Dreams”, iar fanii ei au crezut că a dat un pârţ. Cu toate acestea, un reprezentat al MTV a declarat că nu este adevărat, deşi sunetul pare destul de evident, potrivit Mirror. Taylor pare că îşi dă seama că a “comis-o”, iar mai mulţi internauţi au luat cu asalt reţeaua de socializare Twitter şi s-au amuzat pe seama cântăreţei.

„Cea mai mare nelămurire a mea cu privire la premiile MTV este: A tras Taylor Swift un pârţ sau nu?”, a scris un utilizator al reţelei de socializare.
Iată videoclipul în care Taylor Swift trage un vânt

 

Un purtător de cuvânt al MTV a declarat că: “MTV a confirmat faptul că acel sunet care s-a auzit în momentul când Taylor îşi anunţa noul videoclip a fost un microfon. Nu există nici o posibilitate ca el să fi fost făcut de Taylor sau de oricine altcineva din echipa ei”.