Cel mai batran automobil din Romania poposeste in Bucuresti Mall

Apropo.ro / 19.08.2005, 10:38
Cel mai batran automobil din Romania poposeste in Bucuresti Mall
Centrul comercial Bucuresti Mall va gazdui pentru 3 zile un superb Ford T care a implinit in acest an nici mai mult nici mai putin decat 91 de ani. Aflat inca in perfecta stare de functionare, ineditul Ford T este cea mai batrana masina inmatriculata in tara nostra. Fericitii proprietari

Centrul comercial Bucuresti Mall va gazdui pentru 3 zile un superb Ford T care a implinit in acest an nici mai mult nici mai putin decat 91 de ani. Aflat inca in perfecta stare de functionare, ineditul Ford T este cea mai batrana masina inmatriculata in tara nostra. Fericitii proprietari sunt Stela si Axel Kohen, colectionari impatimiti si membri ai Clubului Autivehiculelor de Epoca din Romania.

Automobilul va putea fi admirat in Bucuresti Mall intre 19 si 21 august si a fost expus de proprietarii sai in scopuri caritabile. Astfel, familia Kohen doreste sa le adreseze un indemn tuturor bucurestenilor care viziteaza centrul comercial in cele 3 zile sa contribuie prin donatii banesti, oricat de mici, la ajutorarea semenilor nostri afectati de inundatiile din luna iulie. Donatiile vor fi colectate prin intermediul Fundatiei Anchor Grup, care va amplasa o urna speciala in locul de expunere al automobilului.

Fundatia Anchor Grup a dezvoltat prin intermediul Bucuresti Mall si Plaza Romania o serie de proiecte comunitare menite sa ajute atat comunitatea sectorului 3 cat si comunitatea sectorului 6. „Din inima Bucuresti Mall” este programul ce are in desfasurare ajutorarea copiilor internati la Casa „Doru” din incinta spitalului Victor Babes a sectorului 3. Programul „Din inima Plaza Romania” ajuta Centrul nr. 2 pentru copii cu nevoi speciale din sectorul 6.

Anchor Grup S.A.

Tags: