Cel mai bine păstrat secret al Nadiei Comăneci! Ce avere uriaşă are faimoasa gimnastă

De: Nicoleta Nicolae / 04.03.2016, 09:36

Cel mai bine păstrat secret al Nadiei Comăneci! Ce avere uriaşă are faimoasa gimnastă
Extrem de modestă, Nadia niciodată nu a epatat cu averea pe care a strânsă-o în cei 27 de ani petrecuţi pe tărâm american.

 Cu toate acestea, din 1989, anul în care a reuşit să fugă din România comunistă, numele Nadiei Comăneci a început să strălucească tot mai mult şi din punct de vedere financiar, cu atât mai mult cu cât ea a fost primită ca o eroină în SUA.

Ajunsă acolo, Nadia a început să fie imediat solicitată de marile companii pentru a semna contracte de imagine, iar aşa a făcut ea prima reclamă pentru lenjerie intimă, imaginea ei prezentând produsele unei companii celebre în centrul New Yorkului. Alături de soţul ei a deschis un complex de gimnastică în Oklahoma  care valorează cel puţin 5.000.000 de euro, o casă de vis care, după criza financiară costă minimum 2 milioane de euro, a investit în Bucureşti în domeniul imobiliar câştigând, spun specialiştii, alte câteva milioane, consemnează spynews.ro.

 Iar la toate acestea se adaugă, conform estimărilor, banii câştigaţi din postura de comentator tv, participantă ca invitat special la diferite acţiuni cu caracter sportiv sau social, fosta gimnastă primind onorarii în valoare de aproape 4.000.000 de euro. Mai mult, la acestea se adaugă şi alte contracte de publicitate din care a câştigat cel puţin 5 milioane de euro, dar şi afacerea făcută cu o revistă căreia i-a vândut primele fotografii cu Paul Dylan, fiul ei abia născut, şi a încasat 1.000.000 de euro.
Astfel, conform unei reviste de specialitate de peste Ocean, averea Nadiei Comăneci se ridică la minimum 25 de milioane de euro, iar brandul ei personal este estimat la alte 10 milioane, gimnasta de origine română fiind, astfel, cel mai bogat sportiv retras din activitate după Ion Ţiriac.