Cel mai comentat moment de la Globurile de Aur! Ce spune Leonardo DiCaprio

De: Nicoleta Nicolae / 12.01.2016, 09:22

Cel mai comentat moment de la Globurile de Aur! Ce spune Leonardo DiCaprio
Unul dintre cele mai comentate momente de la gala Globurilor de Aur i-a avut în centrul atenţiei pe Lady Gaga şi Leonardo DiCaprio.


Artista pop s-a deplasat spre scena galei pentru a primi premiul la categoria Cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune pentru rolul contesei din ‘American Horror Story: Hotel’ şi l-a atins din spate pe actorul principal din pelicula ‘Revenant’, stârnind zâmbetele acestuia şi ale celor din jur.

DiCaprio a zâmbit, fiind surprins că Lady Gaga nu are loc să treacă prin spatele său. Cei care au imortalizat momentul au realizat o imagine în mişcare, în care se succed continuu cadrele respective, DiCaprio declarând ulterior pentru Entertainment Tonight: ‘Oh, Doamne, despre asta se vorbeşte acum?’. ‘Chiar nu ştiam ce trece pe lângă mine’, a motivat actorul reacţia pe care a avut-o la momentul respectiv.

Leonardo DiCaprio a obţinut Globul de Aur pentru Cel mai bun actor într-un film dramatic, în rolul Hugh Glass din ‘Revenant’, în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu. Regizorul mexican a obţinut premiul la categoria Cel mai bun regizor pentru ‘The Revenant’, pelicula fiind desemnată Cel mai bun film al galei. Astfel, cu trei premii, ‘The Revenant’ poate fi considerat marele câştigător al celei de-a 73-a ediţii a galei Globurilor de Aur.