Cel mai complet site de cosmetice din Romania

Apropo.ro / 29.05.2006, 11:52
Cel mai complet site de cosmetice din Romania
Acosmetice.ro, reprezentant al celor mai importante marci de cosmetice din Romania, lanseaza un magazin on-line care cuprinde intreaga gama de peste 1500 de produse cosmetice ce pot fi cumparate de catre oricine doreste sa faca un mic cadou prietenei sau prietenului, oricine doreste sa se

Acosmetice.ro, reprezentant al celor mai importante marci de cosmetice din Romania, lanseaza un magazin on-line care cuprinde intreaga gama de peste 1500 de produse cosmetice ce pot fi cumparate de catre oricine doreste sa faca un mic cadou prietenei sau prietenului, oricine doreste sa se rasfete cu produsele favorite si oricine doreste sa incerce ceva nou.

Cu un design placut, o interfata usor de folosit, acosmetice.ro doreste sa devine cel mai important provider de cosmetice on-line dorind prin acest proiect sa impulsioneze segmentul de consumatori de produse cosmetice sa cumpere si sa aiba incredere in magazinele on-line. Noutatea cu care vine site-ul este faptul ca potentialul client nu va pierde timp pretios notandu-si pe hartie produsele ca mai apoi sa trimita mail. Printr-un simplu click produsul dorit este adaugat in cos si comanda este trimisa reprezentantilor pentru a fi procesata si onorata.

„Este mult mai usor pentru oricine sa navigheze in acest magazin, sa vada catalogul on-line, sa citeasca in detaliu descrierile pentru fiecare produs, avand in fata o ceasca de cafea, decat sa piarda timp pretios si energie cautand astfel de produse in magazine sau la reprezentanti ai marilor firme de cosmetice”, declara unul din managerii de proiect ai acosmetice.ro.

„Avem produse potrivite pentru toata lumea ! De la creme pentru cosuri la tratamente de lux pentru prevenirea imbatranirii tenului, de la apa de toaleta la parfumuri sofisticate si personalizate, de la specialitati pentru baie la creme si lotiuni de corp, plus bijuterii si produse de wellnes. Intr-un cuvant: de toate pentru toti. Trebuie numai sa cauti si vei gasi ce ti se potriveste!” declara managerul de brand acosmetice.ro.

In incercarea de a atrage clientii on-line, au creeat promotii la foarte multe produse, au creeat tombole si cadouri surpriza pentru clientii care au ales sa cumpere on-line. Pentru acosmetice.ro cel mai important lucru este ca un client sa stie tot despre produsul pe care urmeaza sa-l cumpere si din aceasta cauza au fost adaugate produse cu descrieri complete, surclasand astfel, la capitolul complexitate si detaliere, site-uri de cosmetice ce existau in prezent pe web-ul romanesc.

Pe langa suportul oferit online clientii pot ptimi telefonic sau prin e-mail, detalii legate de modul de utilizare al produselor, servicii de specialitate si consiliere de calitate, lucruri pe care un magazin generalist nu le poate oferi.