Sandwich-ul McRib (McCostite) nu are oase, desi acestea sunt definitorii pentru ideea de costite. Seamana vag cu originalul si este facut dintr-o carne de porc pe care multi o critica dupa ce au fost dezvaluite conditiile dure in care sunt crescute animalele.
Consumatorilor, insa, nu prea le pasa – McRib este unul dintre cele mai populare sandwich-uri din istoria McDonald’s, chiar daca nu este disponibil mereu.
Aparut din necesitate, avand in vedere ca nu exista suficienta carne de pui pentru a acoperi cererea, McRib este alternativa perfecta pentru McNuggets si a fost modelat dupa costitele pe care americanii le „incingeau” pe gratar. In realitate, in compozitia sandwich-ului intra maruntaie, bucati din stomac si inima de porc, potrivit unei importante reviste din Chicago.
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Fwww.apropotv.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmedia%2F7228%2F8964019%2F1-rib1.jpg)
Sandwich McRib
Procesul prin care carnea proaspata devine forma congelata dureaza 45 de minute, iar sandwich-ul ajunge in final sa contina 70 de ingrediente, intre care un inalbitor folosit pentru presurile de Yoga.
Interesant este si ca McDonald’s relanseaza acest burger in momente-cheie, introducandu-l in meniuri de fiecare data cand scade dramatic pretul la carnea de porc. Inca o dovada ca fast-food-ul este o afacere foarte profitabila, daca stii cum sa tai costuri in permanenta.