Cel mai dificil lucru pentru concurenţii din ”Ultimul Trib”: ”Ne era şi jenă” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 03.10.2018, 10:11
Cel mai dificil lucru pentru concurenţii din ”Ultimul Trib”: ”Ne era şi jenă” - FOTO
Cameleonii, Crocodilii şi Lemurii se pregătesc pentru un nou joc de Teritoriu, iar dacă sportivii încearcă să îşi apere vila câştigată, celelalte două echipe speră să câştige proba de joi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Dacă sportivii speră să ca la proba de Teritoriu să poată să îşi păstreze vila care le oferă hrană constantă de calitate şi un somn bun, pentru celelalte două echipe situaţia nu este foarte roz. Pentru Cameleonii care au petrecut o săptămână pe insula pustie, hrana nu s-a dovedit a fi o problemă, însă igiena le-a dat bătăi de cap. ”Vreau să fac un duş, au trecut atât de multe zile”, a spus Silviu Mircescu. Şi colega lui, Ema Şerban, a recunoscut că acesta ar fi singurul inconvenient al traiului pe o insula exotică, dar pustie. ”La un moment dat ne-am întâlnit cu Crocodilii, iar ei miroseau atât de bine, ne era şi jenă. Noi am făcut duş doar în mare, nu ştiam cât de bine ne-am spălat, ne-am limpezit, nu m-am uitat într-o oglindă de o săptămână, nici măcar nu ştiu cum arăt”, a spus aceasta.

De partea cealaltă, în satul tradiţional, Lemurii s-au declarat mulţumiţi de modul în care au fost primiţi de localnici, mai puţin unul dintre membrii echipei, care a avut probleme cu mâncarea locală. ”Ce să mănânc, orez cu cartofi? Sper să câştigăm mâine, eu aici nu mă mai întorc, vorbesc serios! Sunt leşinată de foame, zac… am mâncat cinci feliuţe de cartofi prăjiţi. N-am ce să fac, sunt fiţoasă la mâncare şi nu pot mânca orice”, a spus Daniela Crudu.

Cum se vor descurca echipele şi ce teritorii îşi vor adjudeca, telespectatorii pot afla joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.