Cel mai dotat bărbat din lume: „Este o dramă pentru mine!”

De: Marian Andrei / 08.04.2012, 13:11
Cel mai dotat bărbat din lume:
Un bărbat din China, în vârstă de 53 de ani, a uimit o lumea întreagă și, mai ales, pe medici, cu dotările sale. El trăiește însă o adevărată dramă de zece ani încoace, având... cei mai mari sâni masculini.

Sânii lui Guo Feng au început să crească în urmă cu zece ani. „La început, nu prea mi-a păsat, pentru că mă și îngrășasem. În ultimii ani, lucrurile au scăpat de sub control. Nimeni nu mă poate ajuta. Mi-am cheltuit toții banii prin spitale, pentru diverse controale și analize. Dar nu e nici o soluție„, a mărturisit Feng.

Situația chinezului este considerată o ciudățenie medicală. Doctorii spun că nu au acționat prin nici o intervenție chirurgicală, deoarece încă nu au găsit cauza problemei.

„E foarte supărător pentru el, mai ales când muncește. Prestează muncă fizică în fiecare zi, iar sânii atât de mari îl deranjează cumplit. Cei care l-au văzut, probabil au râs de el. A trebuit să poarte o haină groasă tot timpul. Indiferent cât de cald era afară”, a spus unul dintre doctorii îl investighează.