Cel mai elegant bărbat din 2013 este … ?!?

Apropo.ro / 25.12.2013, 07:00
Cel mai elegant bărbat din 2013 este … ?!?
Un celebru cântăreţ şI actor american ocupă primul loc în topul celor mai eleganţi bărbaţi din 2013 alcătuit de editorii revistei GQ.

Justin Timberlake a fost inclus, în noiembrie, şi pe lista „Bărbaţii anului 2013” întocmită de aceeaşi publicaţie. Cântăreţul american i-a depăşit în Topul 25 al celor mai eleganţi bărbaţi din 2013 alcătuit de revista GQ pe cântăreţul şi producătorul muzical Pharrell Williams şi pe actorul Eddie Redmayne, clasaţi pe poziţiile a doua, respectiv a treia.

Justin Timberlake a fost lăudat de editorii revistei GQ pentru faptul că „a dominat jocul din domeniul eleganţei vestimentare” în ultimele 12 luni.

Jucătorul de baschet LeBron James, starul echipei Miami Heat, s-a clasat pe locul al patrulea, în timp ce actorul Justin Theroux, logodnicul actriţei Jennifer Aniston, a ocupat locul al cincilea.

Topul 10 al celor mai eleganţi bărbaţi din 2013 este completat, în ordine, de fostul fotbalist David Beckham, rapperul Kanye West, actorul Tom Hiddleston, actorul Idris Elba şi prezentatorul TV Jimmy Fallon.

Foto: Hepta