Cel mai fresh proiect TV din Romania, “ROventura

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 13:50
Cel mai fresh proiect TV  din Romania, “ROventura
“ROventura”, o noua emisiune in grila Kanal D din 15 septembrie! Productia, prezentata de George Mihai si Andra Visan, va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 13:00!

Filmari spectaculoase, locuri fascinante, dar si cele mai frumoase povesti de calatorie, toate acestea vor fi integrate in cel mai fresh proiect TV  din Romania, “ROventura”, o emisiune care combina armonios partea de reality show cu cea de reportaj de calatorie.

“ROventura” prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George Mihai si Andra Visan. George este deja un cunoscut pasionat de călătorie în ţară, tradiţii româneşti şi descoperiri culinare. Andra e născută şi crescută în Bucureşti. Împătimită călătoare peste hotare,  n-a avut timpul sau dorinţa, până acum, de a-şi cunoaşte ţara. Povestea celor doi s-a născut simplu. George, băiatul crescut la ţară şi umblat prin toată România, o va ajuta pe Andra, fata de oraş, să descopere frumuseţile ţării.

„De fiecare dată când afli un loc sau cunoşti un om, se naşte o poveste. Iar poveştile mi s-au aşternut în cale cu generozitate, în ultimii ani. Aveam nevoie de Andra pentru a putea duce, în continuare, zestrea asta fabuloasă a României către ochii şi urechile românilor. ROventura este un mod de viaţă dar şi o responsabilitate. Dacă Andra ajunge să-şi iubească ţara, după tot ce trăieşte, alături de mine, cred că mă pot numi un culegător de poveşti, cu simţul datoriei împlinite. Dacă reuşesc sau nu, rămâne să aflaţi în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, la Kanal D”, a spus George Mihai.

„ROventura este prima mare provocare a carierei mele. Născută din dorinţa de a-mi descoperi ţara, aşa cum nu am mai făcut-o până acum, emisiunea aceasta este, de fapt, reprezentarea fidelă a călătoriei mele cu George. Pentru mine, fiecare zi e o revelaţie şi îmi oferă câte o experienţă pe care sunt sigură că veţi dori să o trăiţi şi voi. Vă facem poftă de umblat, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, la Kanal D”, a adaugat Andra Visan.