Cel mai frumos cadou pe care Cabral l-a primit – „o pictură” de la Inoke

Apropo.ro / 12.02.2008, 21:34
Cel mai frumos cadou pe care Cabral l-a primit –
Cabral, vedeta ACASĂ care-i dă viaţă personajului Thierry, în telenovela “Inimă de ţigan”, difuzată de luni pînă joi de la orele 20.30, a fost prezent la videochat-ul organizat pe www.acasatv.ro pentru a sta de vorbă cu fanii.

Cabral le-a povestit internauţilor cu mult entuziasm că se bucură de faptul că prezintă, alături de Adela Popescu, “În al 9-lea cer”, o emisiune menită să dea o şansă celor care au potenţialul de a deveni actori. El a împărtăşit celor prezenţi la videochat experienţa sa de om care învăţat din mers această artă, neavînd studii în domeniu. Cabral a povestit cum i-a urmărit cu atenţie pe actorii săi preferaţi, Pavel Bartoş, Carmen Tănase şi Dragoş Bucur alături de care a jucat şi de la care “a furat” meserie. Despre Adela, colega sa de platou, vedeta a declarat că o apreciază pentru că e spontană, comunică bine şi întelege repede ce are de făcut, în afara faptului că “este o fată de nota zece”.

Tot timpul liber pe care-l are, acesta i-l dedică fiicei lui Inoke, care acum are 5 ani şi 4 luni şi căreia de curînd i-a căzut primul dinte. Conform tradiţiei, Inoke a aruncat dintele căzut peste casă, pentru a primi unul nou în loc. Întrebat care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit, prezentatorul “Poveştirilor” a spus că a fost o pictură pe care Inoke i-a dăruit-o de ziua lui şi pe care a semnat-o cu numele ei, ca toţi pictorii consacraţi.

Cabral este o fire energică, optimistă şi pasionată de sport. El le-a povestit celor care i-au adresat întrebări că, în ciuda faptului că preferă vara, merge de cîte ori are ocazia la Straja, localitatea unde se află cea mai lungă pîrtie din ţară, pentru a practica unul din sporturile lui preferate, snowboard-ul.

În final, Cabral i-a sfătuit pe toţi cei cu care a stat de vorbă la videochat să evite cu orice preţ drogurile, pentru că acestea îţi nenorocesc viaţa.

Legat de întîlnirea sa cu fanii de la videochat, Cabral a declarat: “Mă bucur că am avut ocazia să stau de vorbă cu ei. Aşa îşi pot forma o părere reală despre cum suntem noi, în afara rolurilor şi a desfăşurătoarelor din emisiuni. Le mulţumesc pentru că mi-au pus întrebări interesante şi haioase şi îi pup încă o dată”.