Cel mai gras om din lume a slăbit 300 de kilograme (Poze)

Apropo.ro / 08.01.2013, 14:30
Paul Mason, în vârstă de 51 de ani, a reușit să slăbească 300 de kilograme de la cele 500 de kilograme pe care le avea.

Considerat cel mai gras om din lume, Paul Mason, 51 de ani, a avut ambiția să slăbească de la 500 de kilograme la puțin sub 200, el reușind să dea jos un număr impresionant de kilograme în doi ani.

Paul

Britanicul Paul Mason a lucrat ca poștaș în orașul său, iar pasiunea pentru mâncare a dobândit-o după ce tatăl său a decedat, iar mama sa i s-a îmbolnăvit. Obișnuia să consume de 10 ori mai multe calorii decât în cazul unei persoane cu o greutate normală: 20.000 de calorii pe zi. El dădea peste 50.000 de dolari pe an numai pe mâncarea nesănătoasă pe care o consuma. Evita să poarte haine pentru că îl incomodau.

Având multe kilograme în plus, el se deplasa cu dificultate, astfel că și-a dat demisia de la locul de muncă.

paul mason

În urmă cu doi ani, Paul a decis să își facă o operație de liposucție. La jumătate de tonă nu este ușor să ieși din propria locuință, astfel că pompierii au fost chemați să îl scoată din casă demolându-i partea din față a casei sale și să îl ia cu o macara din pat atunci când a mers la spital pentru o operație de hernie. Acum, el și-a modificat structura casei pentru a nu mai avea probleme.

Operația a decurs bine, a slăbit 300 de kilograme, dar marea problemă rămâne pielea în exces ce a rămas în urma slăbirii.

Până când nu va ajunge la o greutate stabilă, medicii nu îl vor mai opera.

Paul

Paul Mason se deplasează acum cu un scaun cu rotile, motorizat, s-a apucat să scrie o carte despre slăbit și alimentație, dar a început și o afacere cu bijuterii.

Prin viitoarea operație, Paul speră că-și va recăpăta viața înapoi și se va reintegra în societate.

Costurile pentru cea de-a doua operație îl vor costa pe Mason în jur de 10.000 de dolari