Cel mai interesant test! Deschide una dintre ferestre şi află care este cea mai mare temere a ta

De: Nicoleta Nicolae / 11.08.2015, 09:25

Cel mai interesant test! Deschide una dintre ferestre şi află care este cea mai mare temere a ta
Alege una dintre imaginile de mai sus şi află totul despre personalitatea ta.

 


Dacă ai ales să deschizi prima fereastră, eşti o persoană foarte caldă, însă nu îţi place să se profite de bunătatea ta! Eşti o persoană căreia îi place să îi ajute pe semenii săi însă nu accepţi sub nicio formă ca cineva să abuzeze de încrederea şi bunătatea ta. Cea mai mare temere în viaţă este tocmai aceasta.

Dacă ai ales cea de-a doua imagine înseamnă că eşti o persoană rece, dar doar la suprafaţă. Unii spun că nu ai suflet deloc, alţii sunt speriaţi de privirea ta criminală. Totul este o mască şi tu ştii cel mai bine asta. Te protejezi de orice eveniment ce ţi-ar putea da peste cap viaţa. În interiorul tău, eşti o persoană caldă şi iubitoare.

Ce spune despre tine dacă ai ales să deschizi cea de-a treia fereastră? Ei bine, se pare că vrei să fii cel mai bun însă eşti împiedicat de complexe. Eşti atras de lucrurile superficiale şi pozezi foarte mult în societate. Lupţi pentru a-ţi construi un propriu eu, unul fals, dar care să corespundă cu imaginea pe care vrei s-o laşi în urma despre tine.