Cel mai iubit cuplu din România se pregăteşte de nuntă!

De: Cătălina Matei / 29.09.2014, 08:59
Cel mai iubit cuplu din România se pregăteşte de nuntă!
Criss şi Vlad, din Lala Band, s-au logodit.

Cei doi sunt împreună de doi ani şi jumătate, iar cântăreţul a aşteptat până când iubita sa a împlinit 18 ani şi a cerut-o în căsătorie. Dezvăluirea a fost făcută de cei doi pe reţelele de socializare.

„(…)  Pentru mine, Criss este jumătatea adevărată! Şi spun asta pentru că am mai avut relaţii până acum, dar niciuna nu a fost aşa, iar eu de când mă ştiu am fost şi sunt familist convins! Criss a apărut în viaţa mea atunci când aveam cel mai mult nevoie de ea. Acum, după 2 ani şi jumătate, am simţit că trebuie să duc relaţia la următorul nivel. Bineînţeles, în stil propriu. Zis şi făcut! Am accesat câteva site-uri cu bijuterii căutând un…

Hai că va zic!! Un inel de logodnă! 🙂 Cine vrea să creadă că e prea devreme n-are decât să zică asta, dar atâta timp cât asta am simţit, asta am făcut!

Am tremurat toată ziua. De dimineaţă am plecat acasă la ai mei, ca să nu stau cu Criss până seara, atunci când ieşeam la restaurant! (…)

La ora 8 am ajuns la restaurant şi am început să povestesc cu Criss tot felul de lucruri. Ceva nu era în regulă. Criss era puţin obosită şi melancolică. Asta mi-a îngreunat sarcina! 🙂 ) Ce să mai… după ce am mâncat felul principal simţeam cum îmi vine să leşin. Ştiam că în câteva minute va începe piesa să cânte, tortul cu €”Marry me” să vina şi eu să mă pun în genunchi şi să pun întrebarea magică.

Ospătarul i-a pus tortul în faţă, iar Criss a rămas blocată cu faţă în farfurie. A început să radă, iar după câteva secunde i-au curs lacrimile. Pe farfurie scria „€œMerry me” în loc de €”Marry me” şi ne-am gândit că până şi bucătarul s-a emoţionat atunci când a ştiut că pregăteşte farfuria pentru un aşa eveniment! Am zâmbit şi eu, mi-au dat lacrimile şi m-am ridicat de la masă pentru că totul să fie că la carte. Am întrebat-o dacă nu i se pare că prenumele ei se potriveşte mai bine cu numele meu, am scos cutia cu inelul, am întrebat-o dacă vrea să fie soţia mea şi după ce şi-a stăpânit cu greu lacrimile a zis DAAA!!!!!!!!!

Nu pot să spun că am plâns amândoi vreo 10 minute. După cele 10 minute, Criss a mai plâns 2 ore şi spunea „€œNu cred! Nu cred! Nu pot să cred că m-ai cerut de soţie!”

A fost emoţionant şi nu pot să spun decât că sunt extrem de fericit!!! Probabil va întrebaţi când facem nuntă! Răspunsul e: peste câţiva ani! Acum vrem să ne ocupam de şcoală, cariere şi dacă totul o să decurgă bine, nunta va veni şi ea mai repede.

Până atunci ne bucurăm de acest moment şi această promisiune pe care i-am făcut-o! O iubesc şi îmi doresc să fim fericiţi toată viaţa aşa cum vă doresc şi vouă să vă găsiţi jumătatea, să o iubiţi, să o respectaţi şi restul sigur va veni de la sine!”, a scris Vlad pe blogul său.