Cel mai lung tobogan cu apă din lume (Video)

Apropo.ro / 25.01.2013, 13:45
Cel mai lung tobogan cu apă din lume (Video)
Cel mai lung tobogan cu apă din lume va măsura 650 m lungime și va fi construit în Noua Zeelandă.

Jimi și Dan sunt doi oameni obișnuiți care au demarat un proiect costisitor și de mare impact. Ei vor să construiască cel mai lung tobogan cu apă din lume în Noua Zeelandă – 650 m.

Proiectul a fost gândit ca o acțiune de caritate – Live More Awesome, pentru cei care au probleme asociate cu depresia și care vor să o trateze fără a mai apela la medicamente puternice. Banii strânși din vânzarea de bilete de la cei care se vor distra pe tobogan vor merge către aceștia.

Construcția pentru tobogan a demarat deja, după cum se poate vedea și în imaginile înregistrate.

Inițiatorii proiectului anunță viitorii clienți că vor avea parte de multe surprize dacă vor cumpăra un bilet: acces nelimitat la tobogan (se vor mai construi și două mai mici), multă muzică bună și DJ renumiți vor veni să cânte live, se vor organiza multe concursuri cu premii, acces la restaurant.

În Helensville, Auckland se va organiza un mare festival pentru a strânge fonduri, pe 23 și 24 februarie 2013. Jimi și Dan vor avea și discuții libere cu cei care suferă de depresie, ajutându-i să găsească un scop în viață, un lucru pentru care să lupte, cum să exerseze asta, cum să privească lucrurile în bine, să aibă o viață mai sănătoasă și fericită.

Parcul de distracții se va dovedi o mare realizare pentru cele două părți, dacă va fi dus până la final, cu acțiunea de caritate și distracția clienților.