Cel mai mare jaf din istoria Marii Britanii va fi in Romania

Apropo.ro / 20.03.2008, 17:15
Povestea jafului din 1971 asupra unei banci din Londra este adusa pentru prima data in lumina reflectoarelor in filmul "The Bank Job".

Dupa ce a fost interzisa timp de 30 de ani printr-o ordonanta de guvern, povestea jafului din 1971 asupra unei banci din Baker Street, Londra, este adusa pentru prima data in lumina reflectoarelor in filmul "Jaful de pe Baker Street/The Bank Job".

Terry Leather (Jason Statham) este un infractor de mana a doua a caruia viata s-a complicat in momentul in care a reusit sa-i ramana dator dubiosului domn Jessell (Trevor Byfield).

Vizitat in regim de urgenta de recuperatorii controversatului mafiot, Terry este fortat sa analizeze oferta acestora, care aparent ii garanta si siguranta unor venituri personale. De aici pana la planificarea celui mai mare jaf din istoria Marii Britanii nu a mai fost decat un pas.

Actorul Jason Statham Cu Jason Statham („Crank/Razbunare si adrenalina”, „Transporter 1 and 2/Curierul 1 si 2”, ”The Italian Job/Jaf in stil italian”) in rolul lui Terry, dealerul de masini, cu un trecut tulbure si Saffron Burrows (Klimt / Viata lui Gustav Klimt, Enigma) in cel al lui Martine, modelul de succes din vechiul lui cartier, care il ispiteste ca, impreuna cu prietenii lui, sa dea o spargere la banca, filmul “Jaful de pe Baker Street/The Bank Job” dezvaluie culisele celui mare mare jaf din istoria Marii Britanii.

In poveste sunt implicate crime, cazuri de coruptie si un scandal sexual, toate legate de familia regala, o poveste in care hotii sunt cei mai nevinovati oameni.

Readucerea in prim plan a celui mai controversat caz de talharie si coruptie din istoria Marii Britanii, in urma caruia nu s-a facut nicio arestare si niciun ban nu a fost recuperat, vine sa confirme faptele numai in Jaful de pe Baker Street, un film care de vineri, 28 martie, este lansat de Mediapro Distribution in cinematografele:

– CinemaPRO

– Hollywood Multiplex

– Movieplex

– Cityplex

– Cinema City (Iasi)

– Cinema City (Timisoara).

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!