Cel mai mare magazin Apple, inaugurat in New York

Apropo.ro / 22.11.2011, 14:13
Cel mai mare magazin Apple, inaugurat in New York
Apple inaugureaza, azi, in New York, Apple Grand Central Terminal - cel mai mare magazin din retea.

Compania IT Apple inaugureaza, astazi, in New York, cel mai mare magazin din reteaua sa, denumit Apple Grand Central Terminal.

Acesta se afla intr-una din cele mai aglomerate zone din Manhattan, iar deschiderea are loc in aceeasi saptamana cu „Black Friday”, ziua care marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi de Craciun in America.

Potrivit Daily Mail, Apple Grand Central Terminal ar urma sa aiba 300 de angajati, iar compania estimeaza zilnic un numar de 750.000 de vizitatori.

Pe YouTube a fost incarcat un clip in care poti vedea cum arata spatiul in urma cu cateva luni, inainte ca Apple sa inceapa lucrarile de amenajare.

Multinationala Apple a fost fondata la 1 aprilie 1976 si denumita initial Apple Computer, Inc. Steve Jobs si Steve Wozniak au pus bazele companiei de produse electronice intr-un garaj inchiriat din orasul Palo Alto, in sudul Californiei.

Cunoscuta mai ales pentru computerele Macintosh, Apple are o reputatie solida in ceea ce priveste inovatia in industria de inalta tehnologie.