Cel mai mare pachet de taiței din lume, fabricat în Indonezia

Apropo.ro / 15.02.2005, 11:03
Cel mai mare pachet de taiței din lume, fabricat în Indonezia
Cel mai mare pachet de taiței din lume, cîntarind 665 de kilograme, a fost fabricat în Indonezia, transmite AFP, citînd cotidianul Jakarta Post. Pachetul gigantic, fabricat de compania PT Indofood, masoara 3,4 metri lungime și 2,35 metri lațime, cîntarind de opt mii de ori


Cel mai mare pachet de taiței din lume, cîntarind 665 de kilograme, a fost fabricat în Indonezia, transmite AFP, citînd cotidianul Jakarta Post.

Pachetul gigantic, fabricat de compania PT Indofood, masoara 3,4 metri lungime și 2,35 metri lațime, cîntarind de opt mii de ori mai mult decît un pachet de taiței de marime normala. Creatorii sai sînt convinși ca și-au asigurat un loc în Cartea Recordurilor.

La fabricarea pachetului de taiței gigant au muncit 50 de tehnicieni și muncitori, de la începutul lunii februarie pîna în prezent. Potrivit responsabililor de la Agenția Alimentara din Indonezia și experților de la Cartea Recordurilor, produsul finit este comestibil.

Indofood, lider mondial pe piața de taiței instant, a depașit înca un record: o echipa de 255 de bucatari a pregatit 4,17 tone de taiței în numai 23 de minute, apoi i-a servit într-un bol gigant cîtorva mii de persoane, de Anul Nou chinezesc, în Bali.

Mediafax