Cel mai mare posterior din lume are 1,6 metri latime

Apropo.ro / 07.09.2011, 11:30
Cel mai mare posterior din lume are 1,6 metri latime
Dionne Washington castiga 100.000 de euro pe an pentru ca are cel mai mare fund din lume. Americanca isi cauta barbat!

Americanca Dionne Washington, 35 de ani, este posesoarea celui mai mare fund din lume, iar din pozele cu ea pe care le vinde isi asigura traiul zilnic.

Fundul lui Dionne are 1,6 metri latime si o circumferinta de 4,5 metri. Desi are 139 de kilograme (doar fundul), Dionne are multi fani care o adora si care ii cumpara pozele. Americanca strange 100.000 de euro pe an din comercializarea imaginilor cu ea si posteriorul sau, mai ales.

Fundul generos i-a adus bani cat pentru o casa, o masina si pentru vacante scumpe, insa are si probleme din cauza lui.

Dionne are o greutate de 222 de kilograme, la 1,53 metri inaltime, iar statul pe scaun este ceva mai complicat pentru ea. In magazine sau in taxi are, de asemenea, probleme, pentru ca este prea mare. Daca este sa se impiedice si sa cada, cu greu se mai poate ridica.

„Urmaresc permanent anunturile de la matrimoniale, sper sa gasesc un tip care sa ma placa pentru creier si sa ma marit cu el. Am pus la congelat niste ovule ca sa pot avea un bebelus si mai tarziu, daca am sa gasesc barbatul la care visez”, a zis texana.

Ca sa-si mentina posteriorul cat mai mare, Dionne isi asigura o hrana de 9.000 de calorii pe zi. Face exercitii fizice, supravegheata de medic, astfel incat tot ceea ce mananca sa se depuna numai pe fund. Desi ii este greu, Dionne si-ar dori un fund si mai mare.