Cel mai neinspirat portret-robot al unui infractor

De: Gabriela Voicu / 31.01.2014, 16:30
Cel mai neinspirat portret-robot al unui infractor
Un portret-robot catalogat drept cel mai prost realizat vreodată de polițiști a dus, în mod surprinzător, la un final neașteptat.

Un portret-robot catalogat drept cel mai prost realizat vreodată de polițiști a dus, în mod surprinzător, la arestarea infractorului.

Glenn Rundles din Paris, Texas, a fost arestat marți după ce un bărbat a declarat că l-a recunoscut pe infractorul redat în portret.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Departamentul de poliție Lamar County Sheriff a publicat portretul săptămâna trecută, în speranța că suspectul va fi găsit, dar schița a devenit populară inclusiv pe internet din cu totul alt motiv – pentru că este prost realizată.

Glenn Rundles

Polițiștii chiar au contribuit la situația nostimă, declarând că desenul a fost realizat de un specialist, care l-a conceput cu ajutorul descrierilor a doi martori, și că portretul este complet, fără erori.

Cu toate acestea polițiștii au ieșit cu bine din această poveste, după ce Rundles a fost arestat și acuzat pentru mai multe infracțiuni. Întrebarea este dacă fără ajutorul portretului-robot nereușit el ar fi fost prins.